nedeľa 21. júna 2020

Jedine Moja Cesta – 21. júna 2020

Jedine Moja Cesta – 21. júna 2020 - Ježišove slová k nám

Moja Cesta je jediná Cesta, ktorá vedie k Večnému Životu. Nedajte sa nikým obalamutiť Ani zlákať vás preč od Mojej Cesty so lžami a prázdnymi prisľúbeniami. Ja Som jediná Cesta, Pravda a Život. Ja Dávam Večný Život a Nikto iný. Ja Som váš Zdroj Života. Ak chcete mať Nádej na Večný Život na konci tohto dočasného putovania. Musíte byť ochotní podriadiť sa úplne Mne a Mojej Autorite. Musíte zaprieť seba, zdvihnúť váš kríž každý deň a Nasledovať Ma, jedine Moju Cestu, tak ako vás Sprevádzam a Vediem Osobne, na každom kroku Cesty, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli. Potom Nebudete sklamaní a Nebude to márne. (Matúš 16,24; Rimanom 2,4-11)

Jestvuje cesta, ktorá sa mnohým zdá správnou, ale smutne jej koniec vedie len k smrti, večnému zatrateniu. Je to satanova cesta, ľahká a široká cesta k zničeniu. Je smutné, že mnohí si vyberajú satanovu cestu a Nie Moju Cestu. Milujú temnotu viac ako Svetlo, pretože ich skutky sú zlé a Nie Dobré. Je to ich voľba. Ak neučinia pokánie a neodvrátia sa od satanovej cesty, zahynú. Tam Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia. Kajajte sa a budete žiť. (Matúš 7,7-23; Lukáš 13,22-30)

Buďte rozumní a pevne sa usilujte, aby ste boli schopní vojsť cez Úzke Dvere, pretože mnohí sa o to pokúsia, ale Nebudú toho schopní. Ja Som Ony jediné Dvere. (Ján 10,7) Nebuďte zvedení. Ja Som Jediný, kto vám dovolí Vstúpiť do Neba alebo vás Odmietne. Nie každý, kto Mi Vraví "Pane, Pane", Vstúpi. Poviem mnohým v onen Deň, Choďte Preč, Ja som vás Nikdy Nepoznal, vy ktorí konáte neprávosť. Nikto nechce byť sklamaný. Naslúchajte Mi, Poslúchajte a Nasledujte Ma, jedine Moju Cestu, až do úplného konca.

preložené z https://www.youtube.com/watch?v=6eF2E6d-A5g

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...