streda 26. augusta 2020

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019


Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Potom som počul v mojom duchu: "Ovce budú rozohnané." Vodcovia cirkevných organizácií nasledujú antikrista pre jeden svetový náboženský systém, pod vedením falošného proroka, rímsko katolíckeho pápeža. Podvádzajú veriacich.

Veľmi málo Pánových oviec Ho nasledujú. Mnohí sa stali znovuzrodení, ale potom nasledovali cirkevných vodcov, pastorov a kazateľov. Oni nenasledujú Ježiša. Naslúchajú svojim pastorom, nie Ježišovi. Nepočujú Jeho hlas, pretože si privreli svoje uši a obrátili sa k Nemu chrbtom. Pohroma prichádza. Boli podvedení svojimi pastormi. Kresťania budú prenasledovaní. Kostoly budú zatvorené a spálené. Ich vodcovia od nich utečú, ponechajú ovce bez dohľadu, rozohnané.

Tí ktorí nenasledujú Ježiša a nepočujú Jeho hlas, budú pustošení. Uvedomia si príliš neskoro, že doposiaľ kŕmili a nasledovali vlkov, nenasledovali pravého Pastiera, Ježiša Krista.

Ježiš povedal: "Moje ovce počujú Môj hlas a Ja ich poznám a ony Ma nasledujú; 28 a Ja im dávam večný život a nikdy nezahynú; a nikto ich nevytrhne z Mojej ruky." Ján 10:27,28.

POČUJETE Jeho hlas a nasledujete Ho, alebo nasledujete mužov a ženy, ktorí vás podvedú? Budete v bezpečí s Pastierom alebo budete rozohnaní a zničení?

Nech vás Ježiš žehná.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...