streda 26. augusta 2020

Oheň, krúpy zmiešané s "krvou" budú pršať na Zem! Zem je nasiaknutá s nevinnou krvou! - Zatváram dvere archy. Pripravte sa na zmeny vo vašej zemi, vraví Pán!

Oheň, krúpy zmiešané s "krvou" budú pršať na Zem! Zem je nasiaknutá s nevinnou krvou! - 22. augusta 2020

Zjavenie 8,7 "A prvý anjel zatrúbil, a nastalo krupobitie a oheň, čo bolo zmiešané s krvou, a bolo to hodené na zem, a bola spálená tretina zeme, i tretina stromov zhorela, i všetka zelená tráva bola spálená. 8 A druhý anjel zatrúbil, a niečo ako veľký vrch, horiaci ohňom, bolo hodené do mora. A tretina mora sa obrátila na krv 9 a zomrela tretina tvorov, ktoré sú v mori, ktoré majú dušu, i tretina lodí bola skazená."
POZOR! Deti, držte si pozorný pohľad na Nebesia. Používajte váš zväčšovač hviezd. Čoskoro uvidíte ďalšie znamenie Môjho návratu. Oheň a krúpy, zmiešané s krvou, budú pršať dolu na zem. Keď budú horieť mestá, jedno za druhým, budete poznať, že JA SOM PÁN. Budete volať ku Mne a nariekať o MILOSŤ. Ja vás NEBUDEM počúvať. Spálim vaše žatvy, spálim vaše lesy, spálim vaše veže. Nečinili ste pokánie z ohavností - VAŠICH ohavností! Budete žať čo ste zasievali. Zem je nasiaknutá s nevinnou krvou. Vaša pýcha a arogancia bude vaším pádom. Kým Babylon (Spojené štáty) horí, vetry budú rozširovať ohne. Potom zošlem dážď, aby umyl čokoľvek čo zostane. Oheň, síra budú pršať nadol ako v dňoch Sodomy. Zápach síry naplní vaše nozdry. JA SOM ZAČIATOK A KONIEC. NEBUDÚ SA MI POSMIEVAŤ SKAZENÍ ĽUDIA, KTORÝCH SOM STVORIL!"

https://www.youtube.com/watch?v=Y4ipcd017v8

Zatváram dvere archy. Pripravte sa na zmeny vo vašej zemi, vraví Pán! - 24. augusta 2020

Genesis 7:1 Potom riekol Hospodin Noemovi: Vojdi do korábu, ty aj celý tvoj dom, lebo teba som videl spravodlivého pred sebou v tomto pokolení.  4 Lebo ešte sa pominie sedem dní, a dám pršať na zem štyridsať dní a štyridsať nocí a zahladím z tváre zeme každú bytosť, ktorú som učinil. 5 Vtedy učinil Noe všetko tak, ako mu to prikázal Hospodin. 6 A Noe mal šesťsto rokov vtedy, keď prišla potopa, voda na zem. 7 A tak vošiel Noe i jeho synovia i jeho žena i ženy jeho synov s ním do korábu pred vodami potopy.

Ako za dní Noeho, prišiel čas. Noe, môj verný a vyvolený, pracoval usilovne, aby sa PRIPRAVIL pred ničením. Bol zosmiešňovaný a vysmievaný, ako sú dnes mnohí z vás, v týchto posledných dňoch. Jeho rodina bola terčom ZLÝCH ľudí. Pritom dôveroval Mne, JA SOM a vytrval. Videl som vaše skúšky, Moje deti. TERAZ ZATVÁRAM DVERE ARCHY. TOTO JE STANOVENÝ ČAS. Nariadil som Noemu, aby zavrel dvere. Tí, ktorí nevstúpili, boli zmytí vodami potopy. ZOSTALI POZADU. Ja som očistil krajinu od páchateľov zla a skazenosti, zmyl som každú ohavnosť pred Mojím zrakom. Nikdy nemením moje cesty. Pripravte sa na (spoločenské) zmeny vo vašej zemi. Pripravte sa, že uvidíte veci v nebesiach a na zemi, aké ste nikdy predtým nevideli. Pripravte vaše srdcia. KAJAJTE sa, veľkolepý a strašný DEŇ PÁNOV JE NADOSAH. Ohne súdu horia v diaľke. JA SOM BOH spravodlivosti.

https://www.youtube.com/watch?v=gsoYdNm3U3g

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...