utorok 18. augusta 2020

Moje ovečky, Vírusy a Pandémia Budú Ospravedlnením pre Masívne Očkovanie Ľudstva; Tieto Vakcíny Prebudia Novú Pandémiu, Ktorá Zdecimuje Svetovú Populáciu vo Veľkom Množstve! (Ježišove slová k nám)

Moje Ovečky, Vírusy a Pandémia Budú Ospravedlnením pre Masívne Očkovanie Ľudstva; Tieto Vakcíny Prebudia Novú Pandémiu, Ktorá Zdecimuje Svetovú Populáciu vo Veľkom Množstve! - zo 6. mája 2020

  Môj Pokoj buď s vami, Moji Milovaní Ľudia.

  Moje Ovečky, vyvarujte sa masívnych vakcinačných kampaní, financovaných elitami a chránených a prednášaných medzinárodnými agentúrami, pretože tieto vakcíny sú zamýšľané na zdecimovanie svetovej populácie. Osobitne vás upozorňujem na vakcínu, ktorá podľa Elít v službách zla ochráni celé ľudstvo od pandémie. Vyvarujte sa tejto vakcíny, pretože ona prichádza s Mikročipom, ktorý keď bude vpichnutý do populácie národov, označí ju so znamením šelmy. Medzinárodné organizácie a Elity, ktoré v tichosti ovládajú tento svet, chcú kontrolovať ľudstvo, aby ho pripravili pre objavenie sa Antikrista.

  Moje deti, keď vám medzinárodné organizácie ohlasujú vakcináciu svetovej populácie, aby mali kontrolu nad ľuďmi, zdržte sa od vzatia si vakcíny, pretože vám zavedú mikročip (=Quantum Dot Tattoo). Pamätajte, že každý kto je označený so znamením šelmy, stratí život Ducha a prestane byť Ovečkou Môjho Stáda. Už zakrátko začnú masmédiá ohlasovať masívnu vakcinačnú kampaň pre celú svetovú populáciu, ktorá bude sponzorovaná a podporovaná Elitami a medzinárodnými organizáciami. Pred vakcináciou vykonajú celosvetové sčítanie populácie, aby získali počty nemluvniat, detí, mladých ľudí, dospelých a starších dospelých. Nebojte sa, dôverujte a modlite sa a Nebo bude poverené vašou ochranou. Toto všetko sa začne diať po Varovaní a Zázraku. Všetci tí, ktorí nie sú zapísaní v Knihe Života, budú stratení. Ja, váš Večný Pastier, nedovolím aby sa stratila žiadna z Mojich oviec. Uisťujem vás!

  Ovečky Moje, vírusy a pandémia budú ospravedlnením pre masívne očkovanie ľudstva. Tieto vakcíny prebudia novú pandémiu, ktorá zdecimuje svetovú populáciu vo veľkom rozsahu. Pri poslednej vláde Môjho odporcu, ľudstvo označené s mikročipom stratí svoju identitu ako ľudská bytosť; nebudú mať už viac meno, ale budú známi podľa čísla, ktoré bude zakódované v pamäti "Veľkého Brata".

  Ste varované, Ovečky Moje, uveďte do skutkov inštrukcie, modlitby a prírodné liečivá, ktoré vám zosiela Nebo, aby ste tak mohli prekonať pandémiu, pasce a klamstvá nepriateľa vašej duše.

  Kráčajte ako Deti Svetla ktoré ste, s oblečenou vašou Duchovnou Výzbrojou, dôverujúci a modliaci sa; pokrývajúc vás v každom čase s Mocou Mojej Oslávenej Krvi. Neoddeľujte sa od Našich Dvoch Sŕdc (Ježišovho a Máriinho), zasväťte sa Im, aby vám tak nič a nikto nemohli ublížiť.



Váš Učiteľ, Ježiš Nazaretský.

Spravte Moje posolstvá známe celému ľudstvu, Moje Ovečky

Preložené z:  http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/english.html



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...