utorok 25. augusta 2020

Pozorne naslúchajte pre požehnanie, pretože nebezpečenstvo a ničenie prichádza!

Pozorne naslúchajte pre požehnanie, pretože nebezpečenstvo a ničenie prichádza!  - 21. 8. 2020
Joel 2:1–3 Trúbte na poľnicu na Sione a kričte na vrchu mojej svätosti! Nech sa trasú všetci obyvatelia zeme! Lebo prichádza deň Hospodinov, lebo je blízko, 2 deň tmy a mrákavy, deň oblaku a hustého mraku; ako ranná zora, rozprestrená po vrchoch, tak mnohý ľud a mocný! Jemu podobného nebolo od veku ani po ňom viacej nebude až do rokov pokolenia a pokolenia. 3 Pred ním bude žrať oheň a za ním bude páliť plameň; pred ním zem ako záhrada Éden a za ním hrozná púšť, ale ani nebude ničoho, čo by mu utieklo.
Deti, pozorne naslúchajte. Idem vyliať požehnanie na tých, ktorí si zachovali svoju vieru počas týchto dní temnoty. Dal som varovanie tejto dcére, keď sa temnota začala. Mnohí odpadli preč. Dám vám silu vydržať až do konca vášho putovania. Žalobca zviedol mnohých na scestie. Nepadajte za korisť jeho klamu. Prefíkane hovorí sladké slová z úst šelmy. Ja obnovím to, čo nepriateľ ukradol. Milujem vás, moje deti. Nebezpečie a ničenie prichádza - súd ohňom. Boli ste varovaní, nech utečiete z miest. Bolo vám povedané, nech sa pripravíte na hladomor a mor. Zatiaľ čo ste driemali, mnohé veci sa zmenili. Pokračujte vyhľadávať moju tvár. Modlite sa bez prestania. Teraz je čas pre naplnenie mojich slov.

https://www.youtube.com/watch?v=CQ_29d0L94U

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...