štvrtok 27. augusta 2020

Vyhľadávajte Moje Schválenie (Ježišove slová k nám všetkým)

Vyhľadávajte Moje Schválenie – 27. augusta 2020

Musíte Vyhľadávať jedine Moje Schválenie vám. Ja Som jediný Spravodlivý Sudca, ktorý Súdim každého vždy Správne a Čestne, pretože Poznám každé srdce, všetky pohnútky a myšlienky. Ja Odpúšťam, Obhajujem, Zarovnávam, Zbavujem viny, pretože Som toho Schopný. Učím tiež Disciplíne a Karhám Moje milované deti z Lásky a pretože Som Starostlivý.

To je dôvod, prečo musíte vždy Vyhľadávať jedine Moje Schválenie vám. Žiadna zbraň zhotovená proti vám sa neujme a každého, kto prichádza proti vám, vyvrátite v Mojom Mene, v Mene Nadovšetky iné mená, pretože vaša Obhajoba je Odo Mňa.

Mnohí hľadajú schválenie omylných mužov a žien, ktorí zlyhávajú a sklamávajú. Ja Som vždy Verný. Ja Nezlyhávam Ani Nesklamávam. Nemením Sa. Ľudia sa menia v každom čase. To je dôvod, prečo musíte Vkladať všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa a Vyhľadávať jedine Moje Schválenie.

Mnohí hľadajú schválenie od iných ľudí, to je dôvod, prečo robia kompromisy s Pravdou. Je to nástraha a pasca satana. Buďte rozumní a Nie pochabí. Vyhľadávajte vždy jedine Moje Schválenie vám. Ono je všetkým na čom záleží. Ja Som jediný, kto je Schopný Písať mená do Knihy Života a tiež mená Odnímať. Buďte v Bázni a Úcte ku Mne preto, kto Som a preto, čo Dokážem urobiť.


preložené z  https://www.youtube.com/watch?v=11V5iy--Pjk



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...