nedeľa 9. augusta 2020

Buďte rozumní, buďte bdelí

Buďte rozumní, buďte bdelí – 9. augusta 2020 (od Ježiša Krista)

Musíte byť rozumní a byť bdelí v týchto dňoch a Nebyť pochabí a uspatí. Dni sú zlé. satan vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. Reve ako lev, hľadajúci koho môže zožrať. Nechcite mu padnúť za korisť a stať sa jeho obeťou. Buďte vždy ostražití, pozorní a Modliaci sa.

Mnohí Nie sú, sú pochabí a rýchlo uspatí. Neuvedomujú si Ani nepozorujú čas, v ktorom sa nachádzate. To je dôvod, prečo mnohí Nie sú Pripravení, Ani Mne Potešiteľní. Nebudú Hodní Zdediť Moje Večné Kráľovstvo. Len ak sa prebudia, budú činiť pokánie a odvrátia sa od všetkých svojich skazených ciest. Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia.

Ja Milujem a Starám sa o všetkých. To je dôvod, prečo Varujem a Chcem prebudiť spáčov, ktorí sú v temnote, skôr ako môže byť na to už príliš neskoro. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek zahynul, ale aby všetci činili pokánie pre matie Večného Života. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Kvôli tomu Volám hriešnikov k pokániu. Kajajte sa a budete mať Nádej na Večný Život na konci. Hľadajte Život Nie smrť. Buďte rozumní a buďte bdelí.

Musíte naprávať vaše cesty a strážiť vaše srdcia viac ako čokoľvek iné, pretože len čistí v srdci Ma Uvidia. Buďte deťmi Svetla a Nie temnoty, inak len zavádzate sami seba.

https://www.youtube.com/watch?v=g_W7JZJcnS0

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...