streda 26. augusta 2020

Otáľanie

Slová Pána Ježiša k nám všetkým:

Otáľanie – 26. augusta 2020

Neotáľajte. Budte rozumní a Nie pochabí. Robte čo máte robiť každý deň. Buďte činiteľmi a Nielen púhymi poslucháčmi. Robte to čo Ja Chcem a ako vás Inštruujem a Usmerňujem, v Mojom Čase. Čas je podstatný v týchto dňoch. Dni sú zlé. satan vie, že jeho čas sa rýchlo míňa a tvrdo pracuje a aj vy musíte pracovať, kým ste toho schopní a máte príležitosti.

To je dôvod prečo musíte Kráčať so Mnou v Jednote každý deň a byť Zajedno so Mnou v Duchu. Je mnohé čo treba dosiahnuť v tomto čase. Môj Čas Nie je váš čas, ale Môj Ćas je vždy Pravý Čas. Ja Ho Poznám Najlepšie. Orchestrujem božské stretnutia, ktoré Nie sú náhodné. Buďte Zajedno so Mnou v Duchu v každom čase. Zverte sa Mi, Môjmu Oboznamovaniu a Vedeniu vás, aby ste tak mohli byť v Mojej Dokonalej Vôli. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi tak ako je v Nebi.

Svet je vo virvare. Mnohí zomierajú bezo Mňa a to Nie je Moja Vôľa, aby ktokoľvek zahynul, ale aby všetci činili pokánie pre matie Večného Života. To je dôvod, prečo ani jeden nesmiete otáľať s vašimi úlohami v týchto zlých dňoch. Neoneskorujte sa za Mnou, ale Poslúchajte a Nasledujte Ma, každý krok Cesty, až do úplného konca.

https://www.youtube.com/watch?v=-iT7SDIoZ8E

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...