sobota 15. augusta 2020

Túžba

Ježišove otcovské slová k nám:

Túžba – 15. august 2020

Musíte Túžiť za Mnou viac než za čímkoľvek iným na svete. Nemilujte čokoľvek viac ako Mňa, vtedy Nie ste Hodní Mňa a Môjho Večného Kráľovstva. Ja Som Žiarlivý pre vás. Musím byť vašou Prvou Láskou. Vaša Túžba musí byť za Mnou, aby ste boli so Mnou vo Večnosti.

Mnohí túžia za nesprávnymi vecami. Túžia za vecami sveta viac ako za Mnou a to je príčina toho, že sú v Nepriateľstve so Mnou a Nie sú Mi Potešiteľní a Nie sú Hodní Zdediť Moje Večné Kráľovstvo. To jediné Kráľovstvo, ktoré bude trvať naveky. Túžte za správnymi vecami, potom Nebudete sklamaní.

Ja Poznám túžby vášho srdca. Poznám vaše srdce, pohnútky i myšlienky. Viem, kto Túži za Mnou viac než za čímkoľvek iným aj tých, ktorí netúžia. Nikto to nemôže predstierať.

Musíte Túžiť Poznať Ma, Toho v ktorého Veríte, Vyznávate a Uctievate Reálne. Nie je to o mŕtvych náboženských cvičeniach, ale mať váš vlastný Osobný Intímny Vzťah so Mnou, s Tým o ktorom to všetko je. Ja Som Všemocný, vaša Túžba musí byť za Mnou, aby ste Ma Poznali viac a lepšie a boli vždy v Pokoji so Mnou.

Musíte Túžiť byť v Mojej Dokonalej Vôli, v Mojom Pláne a Účele. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi, tak ako je v Nebi.

https://www.youtube.com/watch?v=4GBOFq93FJI



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...