streda 19. augusta 2020

Rapídne

Rapídne – 19. augusta 2020. (Slová Pána Ježiša k nám všetkým)

Svet sa rapídne,rýchlo mení, nikdy už nebude rovnaký. Nemnohí sú prebudení a uvedomujú si Pravdu. Mnohí stále rýchlo zaspávajú, neuvedomujú si, o čo reálne ide. Žijú vo sne, Nie v realite. Takýto je čas, v ktorom ste.

Veci sa rapídne menia. Dni sú zlé a zlo sa rapídne rozrastá po celom svete. Mnohí si vyberajú milovať temnotu viac ako Svetlo a kvôli tomu sú ich skutky zlé a Nie Dobré. Beda tým, ktorí nazývajú zlé dobrým a Dobré zlým, ktorí kladú temnotu za svetlo a Svetlo za temnotu a ktorí kladú horké za sladké a sladké za horké. Beda im.

satan vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. Je otcom všetkých lží, veľký zvodca a váš odporca. Zviedol už mnohých a odvábil ich preč odo Mňa so lžami a s prázdnymi prísľubmi a vyhľadáva ďalších. Nepadajte mu za korisť. Buďte vždy ostražití.

Nebojte sa, keď sa veci rapídne menia a vy vidíte všetky tieto veci, ktoré sú Mi Odporné. Vaši nepriatelia sú aj Mojimi Nepriateľmi. Ja Odplatím, Pomsta je Moja. Ich Deň Príde. Bude to pre nich hrozný Deň, kedy Padnú do Mojich Rúk, jediného Živého Boha, Všemocného, Toho ktorý je, ktorý bol a ktorý má Prísť v Zasľúbenom Čase v Moci a vo Veľkej Sláve. Buďte vždy Pripravení.

Zmeny sa budú rapídne rozrastať v týchto zlých dňoch. Buďte vždy bdelí a Modliaci sa. Naslúchajte Mi, Poslúchajte a Nasledujte jedine Moje Inštrukcie a Usmernenia. Ja budem Osobne Sprevádzať a Viesť každého. Mám veci pod Kontrolou. Som jediný, kto Pozná Koniec od Začiatku. Dôverujte Môjmu Plánu a Účelu pre tento čas. Buďte nepohnuteľní vo vašej Viere. Kráčajte so Mnou vo Viere, v Jednote, Zajedno v Duchu a Pravde. Buďte vždy Pripravení, lebo zmeny môžu byť rapídne v týchto Dňoch a vy musíte byť pripravení rýchlo sa hýbať. Zverte sa jedine Môjmu Oboznamovaniu a Vedeniu vás, v každom čase, až do úplného konca.

https://www.youtube.com/watch?v=PdMgZUmIIuk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...