utorok 18. augusta 2020

Kráčajte So Mnou (Ježišove slová k nám)


Kráčajte So Mnou – 18. augusta 2020

Musíte Kráčať So Mnou každý deň a kráčať každý krok Cesty, až do úplného konca, aby ste mali Nádej na Večný Život. Tí, ktorí odstupujú Odo Mňa, Nemajú túto Nádej, iba ak včas učinia pokánie a vrátia sa ku Mne a budú opäť Kráčať So Mnou. Čas je podstatný v týchto zlých dňoch. Každý deň mnohí zomierajú, niektorí náhle a neočakávane. To je dôvod, prečo musíte vždy Kráčať So Mnou, aby ste boli Pripravení a Mne Potešiteľní, takže vás Nájdem ako Hodných v onen Deň pre Vstúpenie do Neba, aby ste boli so Mnou vo Večnosti.

Nie je to Moja Vôľa aby ktokoľvek zahynul, ale aby všetci činili pokánie pre matie Večného Života. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. To je dôvod, prečo Volám hriešnikov k pokániu. Tam nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia. Kajajte sa a odvráťte sa od všetkých vašich nesprávnych ciest a Ja vás Prijmem. Pokánie vedie ku Svätosti a Zbožnosti a Večnému Životu.

Tí ktorí Kráčajú So Mnou, Nebudú vo tme, pretože Ja Som vaše Svetlo. Musíte kráčať ako deti Svetla a Nie tmy, akými ste bývali, inak len klamete samých seba.

Kráčajte so Mnou v Jednote, Zajedno v Duchu a v Pravde a Nebudete sklamaní. Ja Som jediná Cesta, Pravda a Život.


https://www.youtube.com/watch?v=UpmQ9EMpo_o

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...