sobota 22. augusta 2020

Všetky bytosti, ktoré nazývate mimozemšťania alebo UFÓni sú démoni

Všetky bytosti, ktoré nazývate mimozemšťania alebo UFÓni sú démoni - 16. júna 2019

(Naliehavé volanie Svätého Michala k Božiemu ľudu. Posolstvo bratovi Enochovi)

"Milované Božie deti, Pokoj Najvyššieho buď s vami všetkými.

Ľudia Boží, vedieme silné duchovné súboje s hostiteľmi zla vo vašom svete a jeho vesmíre. Hriech a zlo sa zakorenili v srdci tohto skazeného ľudstva, a toto zapríčiňuje, že zlí duchovia preberajú mnohé duše; démoni neodpočívajú, hľadia aby ľudstvo upadalo.

Démoni nečistoty sú tí, ktorí spôsobujú stratu ďalších duší; porušovanie Šiesteho Prikázania Božích Zákonov vedie mladých a mužov, aby boli naveky stratení. Milióny duší žijú dnes v únii s démonmi tela; toto zapríčinilo, že Boží Duch i Strážny Anjel sa od nich odvrátili. Zlí duchovia ovládajú, vedú a usmerňujú životy miliónov ľudských bytostí.

Kvôli ovládaniu, ktorú títo zlí duchovia činia na premnohých dušiach, toto je dôvod, prečo je dnes v tomto svete prelievanej toľko krvi. Pamätajte, že onen zlý je plný nenávisti, ničenia a smrti; zaujíma ho len ukradnutie vašej duše, aby sa vysmieval Bohu a Jeho stvoreniu.

Bratia, všetky bytosti, ktoré nazývate mimozemšťania (alieni) alebo UFÓni sú démoni. Neverte lžiam Cudzincov ani takzvaným Osvieteným alebo Pozdvihnutým, pretože oni všetci sú démonmi! Sú entitami z podsvetia; mnohí sú zamaskovaní za Anjelov Svetla, posielajú posolstvá, ktoré obrovská väčšina ľudstva vzdialená od Boha akceptuje a nasleduje ich, ako keby boli Božské.

Buďte pri tomto veľmi opatrní, bratia, pretože takzvaná Angeológia pochádza z New Age, ktoré slúži protivníkovi. Všetky posolstvá, ktoré pochádzajú od Najvyššieho, musia byť pokryté Božím Slovom. Pamätajte, že všetko už bolo napísané; proroctvá pravých nástrojov Nebies týchto posledných čias vám pripomínajú to, čo je už vo Svätom Slove. Každé posolstvo Neba musí volať k pokániu a premene ľudstva; a čo je najdôležitejšie, musí duchovne pripravovať Božích Ľudí pre udalosti, ktoré prídu. Každé posolstvo z Neba musí oznamovať potrestanie, ktoré príde k ľudstvu, ak sa nezmení a nenavráti k Bohu.

Dávajte si teda pozor, bratia, aby ste nedovoľovali byť zvádzaní posolstvami, ktoré nerozprávajú o Milosti a Božskej Spravodlivosti, ale ktoré vám ukazujú falošnú spásu tam, kde nie je žiadne pokánie ani premena (zmýšľania). Opäť opakujem: Posolstvá bytostí Svetla, Angeológia, posolstvá osvietených bytostí a učiteľov, nepochádzajú od Boha, takže nepadajte do tých pascí. Toto všetko je súčasťou hnutia New Age, ktoré je prestrojením, s ktorým sa protivník maskuje v posledných časoch.

Pripomínam vám bratia: aby ste dosiahli k Nebu, musíte si najprv vziať váš Kríž a kráčať cez Kalváriu očisťovania. Všetky Božie Deti musia odumrieť hriechu a musia byť prečistené, aby tak mohli vstúpiť zajtra do Kráľovstva môjho Otca.

Kiež Pokoj Najvyššieho zostáva vo vás.

Sláva Bohu, Sláva Bohu, Sláva Bohu

Váš Brat a Služobník, Archanjel Michal.

Umožnite, nech semeno Božie, moje posolstvá sú známe celému ľudstvu."

preložené z http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/english.html


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...