streda 26. augusta 2020

Mnohé Zavádzania - 3. apríla 2020


Sú mnohé zavádzania a ďalšie prídu v týchto dňoch. Musíte byť všímaví. Mnohí Mi Nenaslúchajú, kvôli tomu sú už zvedení a vo tme. Milujú lži a Nie Pravdu. Varujem vás z Lásky a pretože Mi na vás záleží. Nie všetko čo vidíte, počujete alebo čo čítate je plná Pravda. Nebuďte zvedení.

Nestaňte sa obeťou zavádzania. Nepadajte za korisť zavádzaniu v týchto dňoch. To je plán a hlavný cieľ satana, vášho nepriateľa, otca všetkých lží a ničiteľa. On už zviedol a zničil mnohých a snaží sa aj ďalších. Buďte ostražití, bdelí a modliaci sa. Neprijímate všetko ako Pravdu. Buďte všímaví, inak budete zvedení. satan sa dokáže zjavovať ako anjel svetla. Nebuďte zvedení.

Sú mnohí zvodcovia, vlci v rúchach baránkov, ktorí predstierajú byť tým, kým Nie sú. Preto som vás Varoval, aby ste utekali preč od všetkých cudzincov, ale žiaľ mnohí naslúchajú a nasledujú cudzincov a Nie Mňa, Toho o ktorom to všetko je. Kvôli tomu sú zvedení a v temnote a stratení. Ja Som jediná Cesta, Pravda a Život a mimo Mňa nie je Žiaden iný a ani Nikdy nebude. Ja Som jediný Mesiáš, Záchranca sveta.

Vyvarujte sa zvedenia. Naslúchajte Mi, Poslúchajte a Nasledujte jedine Mňa. Ja vás Sprevádzam a Vediem Osobne, na každom kroku Cesty, až do úplného konca. Môj Duch vás Privádza do plnej Pravdy a Nikto iný. Uistite sa so Mnou a Nedomnievajte sa, že ste v plnej Pravde.

https://www.youtube.com/watch?v=QhfCeRP-m-8

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...