štvrtok 6. augusta 2020

Každý deň, až do konca

Slová Pána Ježiša k nám:

Každý deň, až do konca – 6. augusta 2020

Musíte byť ochotní Kráčať so Mnou v Jednote každý deň, až do úplného konca, ak chcete mať Nádej na Večný Život. Tí ktorí Nie sú ochotní a tí ktorí sa zatúlavajú odo Mňa, Nemajú Nádej na Prijatie Odmeny Večného Života.

Mnohí NeKráčajú so Mnou, pretože Ma NePoznajú, Toho ktorého Vyznávajú a Uctievajú, Reálne. Uctievajú to čo Nepoznajú. Vyznávajú Ma len s ich ústami, ale ich srdcia sú ďaleko odo Mňa. Nie je to o mŕtvych náboženských obradoch každý deň, ale aby ste mali váš vlastný osobný Intímny Vzťah so Mnou v každom čase.

Poznajte Ma a Počujte Odo Mňa a Kráčajte so Mnou každý deň v Jednote, keď vás Oboznamujem a Vediem Ja Osobne, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli a Splnili všetko čo Ja Chcem.

Je to voľba. Buďte rozumní a Nie pochabí, pretože dni sú zlé. Naslúchajte Mi, Poslúchajte a Nasledujte Ma každý deň, jedine Moju Cestu, až do úplného konca. Berte si postupne krok za krokom. Ja Idem Pred vami, aby som spravil kľukaté miesta priamymi, drsné miesta hladkými a otváral Dvere. Všetky veci Vypracúvam pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolávaní primerane k Môjmu Plánu a Účelu. Kráčajte so Mnou každý deň, až do konca a Nebudete sklamaní. Nebude to márne.

https://www.youtube.com/watch?v=7tcn2qq0m4w

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...