utorok 8. septembra 2020

Pamätajte si tieto slová, Poriadok z chaosu, poriadok z chaosu

Pamätajte si tieto slová, Poriadok z chaosu, poriadok z chaosu - 10. júna 2020

Písmo: Zjavenie 17:17

Starodávny HAD sa neustále potuluje za dušami. Je uprostred vás. Jeho armády démonov sú pripravené, už sa infiltrovali do vašich vlád, cirkví a podnikov. Tí, čo majú oči, dokážu ich vidieť a počuť. Nebuďte zvedení. Mnohí prominentní ľudia sú JEHO. Mnohí vládni vodcovia sú JEHO. Nedajte sa zviesť na scestie tými hovoriacimi posolstvá o zmenách, ktoré sú pre dobro ľudí. Oni klamú. Otvorte vaše oči pre PRAVDU. JA SOM PRAVDA. Pripravte sa na vojnu, nie na mier. Zanedlho ŠELMA učiní svoj ťah. Ste pripravení? PAMÄTAJTE SI TIETO SLOVÁ: PORIADOK Z CHAOSU, PORIADOK Z CHAOSU, PORIADOK Z CHAOSU. KAJAJTE SA TERAZ! (Zjavenie 17:17)

Komentár k videu: Tento výraz "Poriadok z Chaosu", v latinčine Ordo ab Chao, je sloganom 33. stupňa slobodomurárstva. Tajné spoločnosti majú skvelé motto ‘Ordo Ab Chao’ znamenajúce ‘Poriadok Z Chaosu’. Agendy sú naformulované a navrhnuté tak, aby dávali mocným viacej moci. Chaos je vytvorený a médiá sú bleskové. Potom prichádzajú náreky za riešením. Vydávané sú zákony, ktoré by bez chaosu nikdy neprešli. Poriadok zavládne cez klamanie más a agenda je dosiahnutá.

https://www.youtube.com/watch?v=9lM7VQiRF1Q

1 komentár:

  1. COVID-19 celoplošné testovanie: JUDr. Štefan Harabin
    https://www.youtube.com/watch?v=uKtbAdFPZZI&fbclid=IwAR37uYtYopX1rHNfpOUJ1JunT6uyGtuMCUl3xkKQjvHRbot3nTXGT4DF47s
    Mudr. Václav Jordán: rúška a testovanie na COVID-19 je prípravou na čipovanie ľudí
    https://gloria.tv/post/4sU9BektefbfCDJrSgw6yQg4k
    Stahujte a sdílejte, neboť je všude rychle smazáno !!!
    ❗Tohle by měl každý vidět ❗
    https://gloria.tv/post/1d417NsMJZ6ECZTLfyMEw4ca7

    OdpovedaťOdstrániť

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...