utorok 22. septembra 2020

Moje Volanie a Moje Dary

Moje Volanie a Moje Dary – 22. septembra 2020 - Ježišove slová k nám

Moje Volanie a Moje Dary sú Neodvolateľné. Povolávam a Dávam Dary vzhľadom k Môjmu Plánu a Účelu. Vy všetci ste jedineční a nikto nie je náhoda. Mám Plán a Účel s každým z vás. Buďte ochotní naplniť vašu úlohu ako Ja Chcem a v Mojom Čase podľa Môjho Plánu a Účelu. Moja Vôľa buď Učinená, Nie vaša vlastná alebo tá iných ľudí. Všetky veci Vypracúvam pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí bývajú Povolávaní vzhľadom k Môjmu Plánu a Účelu.

Ja Som Hlavou Môjho Tela, Mojej Cirkvi. (Kol 1,18) Nežijem v ľuďmi zhotovených budovách, ale v srdciach Mojich Milovaných detí. (Sk 7,48) Vy ste Môj Chrám. Ja Som Imanuel, Som vnútri vás. Strážte si vaše srdce viac než čokoľvek iné, pretože Ja Som Svätý a aj vy musíte byť Svätí a Nepoškvrňovať Môj Chrám. Beda tým, ktorí poškvrňujú a ničia Môj Chrám. Ja ich tiež Zničím, pretože len Čistí v srdci Ma Uvidia. (Mt 5,8).

Naprávajte vaše cesty, pretože dni sú zlé. Vy všetci Odovzdáte účet za vaše vlastné skutky, dobré či zlé a ponesiete si následky. Ja Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem.

Podriaďte sa úplne Mne a Mojej Autorite. Zaprite sa, zodvihnite váš kríž každý deň a Nasledujte Ma, Moju Cestu, tak ako vás Oboznamujem a Vediem Osobne, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli. Moje Volanie a Moje Dary sú Neodvolateľné. Ja Nikoho Nenútim. Buďte ochotní a Pokorne Slúžte Môjmu Plánu a Účelu z Lásky a v Láske. Buďte Zajedno so Mnou. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi tak ako je v Nebi.


https://www.youtube.com/watch?v=VJFG4HmVB0Q


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...