utorok 8. septembra 2020

Uznajte

Uznajte - 9. apríla 2020

Mnohí už o Mne vedia, z čítania a z počutia od iných, ale Nechcú Ma Uznať za toho, kto Skutočne Som. Nemajú Žiadne ospravedlnenie. Ja Poznám každé srdce, všetky pohnútky i myšlienky. Predo Mnou sa skloní každé koleno a každý jazyk Vyzná, že Ja Som Pán.

Sú mnohí posmievači a pohŕdači a pokiaľ neučinia pokánie tak zahynú. S nikým sa Nebudem Namáhať naveky. Ja Som Láska, ale Som aj Stravujúci Oheň k Mojim Vyzývateľom. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek zahynul, ale aby všetci činili pokánie pre matie Večného Života. Pokánie je požiadavkou, Nie možnosťou. Každý musí uznať svoje hriechy a odvrátiť sa od svojich nesprávnych ciest, pretože nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia.

Všetci musíte Uznávať Ma za toho, kto Skutočne Som. Ja Som váš Stvoriteľ a Záchranca. Zomrel som za všetkých z Lásky na Kríži. Zaplatil Som Najvyššiu Cenu s Mojou Krvou. Preto Ma Uznávajte, buďte Uzmierení a v Pokoji so Mnou. Ja Som vašou jedinou Nádejou, ak chcete mať Nádej na Večný Život na konci. Niet nikoho iného mimo Mňa. Ja Som jediný Mesiáš sveta. Uznajte Ma ako vášho Kráľa, Pána a Majstra. Milujem vás a Záleží Mi na vás. Milujte Ma a spravte Ma vašou Prvou Láskou. Nebudete sklamaní a Nebude to márne. Uznajte Ma ako vášho Abba Otca. Niet Nikoho Mne podobného a ani nikdy nebude. Nedovoľte nikomu zviesť vás so lžami a prázdnymi prísľubmi. Uznávajte Ma a Poznajte Ma Reálne pre vás samých. Priblížte sa ku Mne a Ja sa tiež Priblížim k vám.

https://www.youtube.com/watch?v=RMLfWqhKDRA

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...