utorok 15. septembra 2020

Ja Sa Nemením, ale ľudia sa menia

Ja Sa Nemením, ale ľudia sa menia –  15. septembra 2020

Ja Sa Nemením, ale ľudia sa menia neustále a preto sú chybujúci. Vy zlyhávate a sklamávate jedni druhých a vtedy chcú niektorí Obviňovať Mňa za ich vlastné zlyhania.

Ja Som stále Rovnaký a takýto budem Naveky. Ľudia chcú Meniť Ma, ale Ja Sa Nemením. Chýba im pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa, k tomu aby Ma Poznali a rozumeli, kto Som a čo Som Schopný urobiť. Nie Som Predpovedateľný, Ani Obmedzený, Ani Ohraničený. Som Všemocný. Všetka Moc a všetka Autorita je Moja. Som Nekonečný, Všemohúci a Vládnem pomocou Mojej Veľkej Sily a Slávy. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, ako to Chcem a v Mojom Stanovenom Čase. Mám veci pod Kontrolou.

Stále Robím čo je Nemožné, Neobyčajné a Nadprirodzené, ako Chcem. Nemením Sa. Stále Rozprávam, ale nemnohí sú ochotní Naslúchať Mi a kvôli tomu oni Prijímajú Odo Mňa a Poznajú Ma Reálne. Ja Nijako Neuprednostňujem ani Neukracujem. Ak Ma usilovne Hľadáte s celým vaším srdcom, Nájdete Ma. Verte a Dôverujte Mi. Ja Som vždy Verný, pretože Sa Nemením.

Vy všetci sa musíte meniť, byť Uzmierení a vždy v Pokoji so Mnou, ak chcete mať Nádej na Večný Život na konci. Nemôžete byť rovnakou osobou, ktorou ste bývali. Kedysi ste boli tmou, ale musíte byť Svetlom vo tme, inak len zvádzate sami seba.

Je smutné, že mnohí len klamú sami seba, pretože stále milujú tmu viac než Svetlo a to je dôvod, prečo ich skutky sú zlé a Nie Dobré. Všetky veci, ktoré sú Mi Odporné, oni nielenže tie veci schvaľujú, ale sa aj sami na nich podieľajú a robia ich. Sú v Nepriateľstve so Mnou a pokiaľ neučinia pokánie a neodvrátia sa od všetkých svojich skazených ciest, budú si niesť následky. Jestvuje cesta, ktorá sa zdá správna, ale jej koniec vedie k smrti. Musíte vždy naprávať vaše cesty, pretože dni sú zlé. Strážte si vaše srdce viac než čokoľvek, kvôli všetkej tej zlobe. Ja Som Svätý a Nemením Sa. Buďte Svätí, pretože bez Svätosti Ma Nikto Neuvidí, jedine čistí v srdci.

https://www.youtube.com/watch?v=xlOI8SwsnkI

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...