pondelok 28. septembra 2020

Neprispôsobujte sa, buďte Oddelení

Neprispôsobujte sa, buďte Oddelení – 28. septembra 2020 - Slová Ježišove k nám

Neprispôsobujte sa opäť svetu. Musíte byť odlišní a oddelení. Ste Chrámom Môjho Ducha Svätého. Ja Som Svätý a aj vy musíte byť Svätí, pretože bez Svätosti Ma Nikto Neuvidí, len čistí v srdci.

Nepatríte svetu, ale Mne a Môjmu Večnému Kráľovstvu, ktoré nie je svetské. Nestávajte sa znova podobní ostatnému svetu. Nesplývajte s ním. Buďte odlišní a oddelení, inak len klamete seba.

Musíte byť zmeneným mužom alebo zmenenou ženou, Svätí a Spravodliví Ako Ja. Ja Som váš Dokonalý Príklad vo všetkom. Naslúchajte Mi a Poslúchajte Ma a budete mať Nádej na Večný Život na konci. Nebuďte tvrdohlaví a ignorantskí k Pravde, pretože si budete niesť následky. Lži ničia, ale Pravda Oslobodzuje a Vedie k Večnému Životu.

Ja Sa Nemením, vy všetci sa musíte meniť, Stať sa Zrkadlovým Obrazom Mňa. Reprezentujete Ma vo svete, ste Mojimi Vyslancami. Musíte vyčnievať, byť deťmi Svetla a Nie temnoty, akými ste bývali, inak len klamete seba. Kvôli tomu sú mnohí v Nepriateľstve so Mnou a Nie sú Mi Potešiteľní, pretože všetky veci, ktoré sú Mi Odporné, oni nielenže tie veci schvaľujú, ale ich aj sami robia. Pokiaľ neučinia pokánie a neodvrátia sa od všetkých svojich skazených ciest, zahynú. Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia. Kajajte sa a prinášajte dobré ovocie, hodné pokánia. Neprispôsobujte sa, buďte oddelení. Strom sa pozná podľa jeho ovocia.

https://www.youtube.com/watch?v=bc_eEP1HWtw


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...