štvrtok 10. septembra 2020

Len Pravda Vedie k Večnému Životu

Len Pravda Vedie k Večnému Životu – 10. septembra 2020

Každý z vás potrebuje Poznať Pravdu a Hľadať, ako byť vo všetkej Pravde pre seba, pretože len Pravda Vedie k Večnému Životu. To je dôvod, prečo mnohí hynú, pretože im chýba Pravda, pravé Poznanie o Mne a Odo Mňa, Pravda o tom, kto Som a o tom, čo Dokážem urobiť.

To je dôvod, prečo mnohí sú oklamaní a v temnote, pretože prijali lži za pravdu, ale to Nie je Pravda. Pravda Oslobodzuje, Nie lži. Každý má svoju vlastnú zodpovednosť za to, aby Hľadal Pravdu, aby bol schopný Poznať všetku Pravdu. Ja Som Pravda, Jediná Cesta a Darca Života. Tí, ktorí Mi Naslúchajú, Poslúchajú a Nasledujú Ma, Mojou Cestou, Nebudú sklamaní, pretože len Pravda Vedie k Večnému Životu.

Chcem, aby každý jeden z vás bol Uzmierený a vždy v Pokoji so Mnou, Princom Pokoja, aby ste tak mohli mať a zažívať pravý Pokoj v každom čase, dokonca aj uprostred virvaru. Vo svete nebude žiaden pravý pokoj bezo Mňa. Nebuďte zvedení.

Ja Som váš jediný Zdroj Života. Ak Chcete Večný Život, Milujte Pravdu a Kráčajte a Rozprávajte jedine Pravdu. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Dosiahnu všetko, čo Chcem a ako Chcem a v Stanovenom Čase. Mám veci pod Kontrolou. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi tak ako je v Nebi. Buďte tiež Uskutočňovateľmi Pravdy a nielen výhradne poslucháčmi. Vždy Hľadajte, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli.

Poznajte Ma, Toho V Ktorého všetci Veríte a Uctievate, Reálne. Ja Hľadám Pravých Ctiteľov, ktorí Ma Uctievajú v Duchu a v Pravde. Mnohí Ma uctievajú len so svojimi ústami, ale ich srdcia sú ďaleko odo Mňa. Uctievajú to, čo Nepoznajú. Nemajú Žiadny Osobný Vzťah so Mnou, pretože sú zaneprázdnení len s mŕtvymi náboženskými úkonmi. Len Pravda Vedie k Večnému Životu.

https://www.youtube.com/watch?v=45wq-lE65nU

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...