nedeľa 6. septembra 2020

Ja Som Kráľ, Moja Vôľa buď Učinená

Ja Som Kráľ, Moja Vôľa buď Učinená – 6. septembra 2020 -  Slová od Ježiša:

Ja Som Kráľ, Mám veci pod Kontrolou a Moja Vôľa buď Učinená na Zemi tak ako je v Nebi.

Mnohí Nevedia, kto Som a kvôli tomu zahynú. Chýba im pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa, toho kto Som a toho čo Dokážem urobiť.

Ja Som jediný Kráľ Môjho Večného Kráľovstva, ktoré Nie je zo sveta. Vládnem pomocou Mojej Veľkej Moci a Slávy. Všetka Moc a všetka Autorita je Moja. Moje Kráľovstvo je jediné Kráľovstvo, ktoré bude Trvať Naveky. Ja Som Kráľ Slávy. Som Ten, ktorý je, ktorý bol a ktorý má Prísť v Moci a Veľkej Sláve v Určenom Čase. Som Kráľ kráľov a Pán pánov. Predo Mnou sa Skloní každé koleno a každý jazyk Vyzná, že Ja Som Pán.

Som vždy Plný Milujúcej Vľúdnosti, Milosrdný a Štedrý. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek zahynul, ale aby všetci činili pokánie pre matie Večného Života. To je dôvod, prečo Volám hriešnikov k pokániu. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Naslúchajte Mi, Poslúchajte a buďte Uzmierení so Mnou a budete mať a zažívať Môj Pravý Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, dokonca aj uprostred virvaru a budete mať Nádej na Večný Život na konci, že budete so Mnou Naveky. Ja Som vždy Verný k Mojim Prisľúbeniam.

Vložte všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa. Všetky veci Vypracúvam pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolávaní primerane k Môjmu Plánu a Účelu. Ja Som Kráľ, Moja Vôľa buď Učinená, Nie vaša vlastná alebo tá iných ľudí. Vyhľadávajte vždy, ako byť v Mojej Dokonalej Vôli.


https://www.youtube.com/watch?v=xmW8Zxt31FI

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...