utorok 1. septembra 2020

Nová Cesta Žitia

Nová Cesta Žitia – 1. septembra 2020 (Ježišove slová k nám)

Ste Povolaní k Novej Ceste Žitia, keď sa stávate Mojimi deťmi Svetla. Musíte byť Svetlom vo tme a Nebyť sami tmou. Nemôžete zostávať rovnakou osobou a žiť rovnakou cestou, akou ste zvykli, keď ste boli deťmi tmy a Nie deťmi Svetla. Nebuďte zvedení. Musíte prinášať ovocie hodné pokánia.

Mnohí iba klamú sami seba. Nie sú odlišní Ani oddelení od ostatného sveta. Splývajú s ním. Sú tmou a Nie Svetlom. Všetky veci, ktoré sú Mi Odporné, oni Nielenže tie veci schvaľujú, ale sa aj sami na nich podieľajú a činia ich. Sú v Nepriateľstve so Mnou a Nie sú Mi Potešiteľní. Pokiaľ neučinia pokánie a neodvrátia sa od všetkých svojich skazených ciest, ponesú si následky. Zárobkom hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Tam nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia. Nenechávajte sa kýmkoľvek klamať so lžami a s prázdnymi prisľúbeniami.

Musíte sa meniť, mať novú cestu žitia, pretože ste Chrámom Môjho Svätého Ducha. Nepatríte už viac sebe, ale Mne. Zaplatil som Najvyššiu Cenu za vás s Mojou Krvou na Kríži. Ja Som Svätý a aj vy musíte byť Svätí, pretože bez Svätosti Ma nikto Neuvidí, iba čistí v srdci. Naprávajte vaše cesty a strážte vaše srdce viac než čokoľvek iné, pretože dni sú zlé.

Majte novú cestu žitia, nový a odlišný životný štýl. Buďte vždy bezúhonní vo všetkom, čo robíte alebo vravíte. Podvolený život, vždy Potešiteľný Mne a Hodný Mňa a Môjho Večného Kráľovstva.


https://www.youtube.com/watch?v=5wV9Zbi4Wuw

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...