utorok 8. septembra 2020

NeSpravodliví

NeSpravodliví - 3. mája 2020

NeSpravodliví Nie sú Mi Potešiteľní. Ja Som Spravodlivý a Nemením Sa. Preto buďte Spravodliví, pretože neSpravodliví NeZdedia Moje Večné Kráľovstvo. Nebuďte zvedení. Ja Som jediný Spravodlivý Sudca a vždy Súdim Čestne a Správne. Vy všetci vydáte účet za vaše vlastné skutky a ponesiete si následky.

Svet je vo virvare, kvôli neSpravodlivým, neposlušným. Oni nemajú Žiadnu Bázeň ani Žiadnu Úctu ku Mne, lebo Ma Nepoznajú, to kto Som a to čo Dokážem urobiť. Ja Som Jediný, ktorý Dokáže písať mená do Knihy Života a ktorý ich Dokáže aj Odstraňovať. Som Jediný, ktorý Dokáže Uvrhnúť do pekla. Buďte Spravodliví ako Ja.

Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek zahynul, ale aby všetci činili pokánie pre matie Večného Života. Volám hriešnikov k pokániu, aby sa odvracali od svojich nesprávnych ciest, pretože tam nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútosťou naplneného pokánia. Kajajte sa a budete Žiť. Žite vaše životy Potešiteľne Mne.

Buďte odlišní, buďte Spravodliví a Svätí, pretože Ja Som a bez Svätosti Ma nikto Neuvidí, len čistí v srdci. Nenáviďte zlo a Milujte Dobro. Konajte Spravodlivosť. Robte čo je správne a dobré, Mne Potešiteľné. Buďte deťmi Svetla a Nie tmy, inak len zavádzate seba.

https://www.youtube.com/watch?v=oU5icpKrItQ

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...