utorok 8. septembra 2020

Každý Deň

Každý Deň - 2. mája 2020

Musíte si vyberať a byť rozhodnutí každý deň Kráčať so Mnou a Nasledovať Ma, jedine Moju Cestu. Mnohí to nechcú, vyberajú si ísť ich vlastnou cestou. Ďalší chcú len Kráčať so Mnou a Nasledovať Ma, keď to chcú a keď to tak cítia. Je to voľba. Rozhodujete sa pre seba každý deň, či chcete Kráčať so Mnou a Nasledovať Ma, Mojou Cestou alebo Nie. Ja nikoho Nenútim. Chcem to od každého z vás, ale všetci máte slobodnú vôľu. Vy sa rozhodujete, buďte rozumní a Nie pochabí.

Každý deň mnohí umierajú, niektorí náhle a neočakávane. Kvôli tomu musíte byť vždy Pripravení a Potešiteľní Mne, tak aby som vás Našiel za Hodných v Onen Deň pre Vstúpenie do Neba, pretože žiaľ mnohí Nevstúpia. Každý deň sú mnohí sklamaní. Nechcite byť sklamaní.

Žite každý deň, akoby to bol váš posledný deň. Potom budete všetci žiť vaše životy odlišne. Buďte odlišní a oddelení od ostatného sveta. Buďte vždy v Pokoji so Mnou. Buďte Vďační za každý nový deň a robte dnes to, čo máte urobiť, pretože zajtrajšok Nie je prisľúbený. Berte si postupne deň za dňom. Každý deň má dosť svojich vlastných problémov.

Moje Prisľúbenia máte každý deň. Ja Sa Nemením. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Majte Vieru vo Mňa. Vkladajte všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa. Kráčajte so Mnou v Jednote každý deň. Berte si postupne krok za krokom, tak ako vás Sprevádzam a Vediem Osobne, na každom kroku Cesty, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli.

Zverte sa úplne Mne a Mojej Autorite, Zaprite sa, zdvihnite váš kríž každý deň a Nasledujte Ma, Moju Cestu, až do úplného konca, aby ste mali Nádej na Večný Život. (tiež Lukáš 9,23)

https://www.youtube.com/watch?v=xSC4e96LPFg

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...