štvrtok 3. septembra 2020

Nemorálni

Nemorálni – 3. septembra 2020 - Ježišove slová k nám všetkým.

Žijete medzi nemorálnou generáciou, ktorá nemá žiadnu hanbu a dokonca ani Nevie, ako sa červenať. Nemajú Žiadnu Bázeň ani Žiadnu Úctu ku Mne, pretože Ma Nepoznajú, Toho, o ktorom to celé je, Reálne. To je dôvod, prečo svet je v temnote a vo virvare. Je to kvôli všetkej nemorálnosti, skazenosti. Pokiaľ neučinia pokánie a neodvrátia sa od všetkých svojich nemorálnych, skazených ciest, budú si niesť následky. Tam nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia.

Nemorálni Nepoužívajú rozlišovanie. Nerozlišujú medzi správnym a špatným, Ani medzi dobrým a zlým. Všetky tie veci, ktoré sú Mi Odporné, oni Nielenže tie veci schvaľujú, ale ich aj sami robia. Nie sú Mojimi deťmi Svetla a sú v Nepriateľstve ku Mne a Nie sú Mi Potešiteľní. Pokiaľ nebudú činiť pokánie, zahynú.

Nemorálni nemajú žiadny sebarešpekt Ani nerešpektujú nikoho iného. Žiaľ mnohí ich nasledujú a tiež ich nemorálne cesty, kvôli tomu čo oni sami schvaľujú a robia, to je dôvod, prečo mnohí rozprávajú zle a lži o Pravej Ceste a Pravde. Jestvuje cesta, ktorá sa mnohým zdá správnou, ale jej koniec vedie k smrti.

Musíte naprávať vaše cesty a strážiť si svoje srdce viac ako čokoľvek iné v týchto zlých dňoch. Jedine čistí v srdci Ma Uvidia. Ja Som Svätý a aj vy musíte byť Svätí, pretože bez Svätosti Ma nikto Neuvidí. Nedajte sa nikým oklamať so lžami a s prázdnymi sľubmi, pretože oni sami sú nemorálni. Buďte odlišní, buďte oddelení a Ja vás Prijmem. Buďte Svetlom vo tme a Nebuďte sami tmou, inak len klamete sami seba.


https://www.youtube.com/watch?v=Hf55bz_nNT4

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...