streda 23. septembra 2020

Prečo mnohí hynú

Prečo mnohí hynú – 23. septembra 2020 - Ježišove slová

Mnohí hynú, pretože im chýba pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa, Toho o ktorom to celé je. Nepoznajú Ma, to Kto Som a to čo Dokážem urobiť. Uctievajú to, čo Nepoznajú. Ja Som jediná Cesta, Pravda a Život, bezo Mňa nie je Žiadna Nádej na Večný Život, pretože Okrem Mňa nie je Žiadny Iný a ani nikdy nebude. Som jediný Mesiáš sveta. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek zahynul, ale aby všetci činili pokánie pre matie Večného Života.

Toto je dôvod, prečo musí byť každý Uzmierený a v Pokoji so Mnou, Princom Pokoja. Ja Som Svetlo sveta. Tí ktorí Ma Nasledujú, nebudú Nikdy vo tme, pretože Ja Som vaše Svetlo, ale tí, ktorí sa zatúlavajú odo Mňa, sú bez Svetla a vo tme a tiež zahynú, ak sa neVrátia včas ku Mne. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. To je dôvod, prečo Volám hriešnikov k pokániu.

Mnohí hynú, pretože sú zvedení a vo tme. Prijímajú lži a veria lžiam ako pravde. Nemilujú Pravdu, Ani Nežijú Ani Nekráčajú v Pravde. Všetky veci, ktoré sú Mi Odporné, oni Nielenže tie veci schvaľujú, ale ich aj robia. Sú v Nepriateľstve so Mnou a Nie sú Mi Potešiteľní a pokiaľ neučinia pokánie a neodvrátia sa od všetkých svojich skazených ciest, budú si niesť následky. Mzdou hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Nebude Žiadne Omilostenie bez pravého ľútostiplného pokánia. Ja Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem.

Tí, ktorí majú uši na počúvanie, budú počuť. Pravda Oslobodzuje, Nie lži. Vyhľadávajte ako byť vo Všetkej Pravde. Ak Vyhľadávate Pravdu Odo Mňa, Nájdete Pravdu. Pravda vedie k Večnému Životu, ale lži k večnému zatrateniu. Lži zapríčiňujú že mnohí hynú.


https://www.youtube.com/watch?v=Y-hubOHJeaU


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...