sobota 19. septembra 2020

Dám vám dýchať dym, spálim vaše pľúca a oči, vraví Pán

Dám vám dýchať dym, spálim vaše pľúca a oči, vraví Pán - 13. septembra 2020

Jeremiáš 7:19-20: Či to azda mňa popudzujú k hnevu? hovorí Hospodin. Či azda nie sami seba, aby hanba pokryla ich tvár? [TSK] 20 Preto takto hovorí Boh Pán: Hľa, môj hnev a moja prchlivosť vyleje sa na toto miesto, na človeka a na šelmu a na poľný strom a na plod zeme a bude horieť a nezhasne.

VNÚTORNÉ ŽIVÉ SLOVO OD JEŽIŠA: Zem uctievačov modiel a sexuálnych perverzností. Vy nekajúcni a skazení. Posmievate sa Mi a vravíte, že som chabý boh a mýtus. Vravíte: "Nie je žiaden boh. My ľudia si budeme robiť čo chceme. Budeme parádiť naše hriechy a brať si a používať deti ako sa nám páči. Nikto nás nemôže zastaviť." vravíte vo vašom srdci.

Môj hnev je rozpálený proti vám, široké pobrežie, Ja ho spálim! Dám vám dýchať smrad a dym, spálim vaše pľúca a oči, dokým nepadnete na vaše kolená a neuznáte, kto som. Pošlem mocné zemetrasenie, aby spravilo zostávajúce mestá troskami, nerozpoznateľné. Keď skončím s vašou zemou, potopím ju vo vode, vtedy budú všetci vedieť, že Ja som PÁN. Budem pokračovať k ďalšiemu, mestu, ktoré je ohavnosťou pred mojím zrakom, učiním to isté. Spálim ho. Pripravte sa! Pripravte sa, skazení ľudia! Môj hnev je rozpálený!"


https://www.youtube.com/watch?v=ji6LqSapwlA

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...