streda 16. septembra 2020

Koniec Povie

Koniec Povie – 16. septembra 2020 - Varovné Ježišove slová k nám všetkým

Koniec Povie, kto Skutočne Som a čo Dokážem urobiť. Koniec Povie o Mojej Skvelosti, Moci a Majestáte. Ja Som Alfa a Omega, Prvý a Posledný, Začiatok a Koniec, Ten ktorý Je, ktorý Bol a ktorý Príde v Určenom Čase vo Veľkej Moci a Veľkej Sláve, Všemocný, Živý Boh, jediný Mesiáš sveta. Ja Som Kráľ kráľov a Pán pánov, Predo Mnou sa Skloní každé koleno a každý jazyk Vyzná, že Ja Som Pán. Koniec Povie, kto Skutočne Som.

Ja Som jediný, kto Pozná Koniec Od Začiatku, pretože Som ten, kto Som a kvôli tomu Dokážem Odhaľovať nové a skryté veci a môžem vás Varovať Vopred o všetkom aj o tom, čo ešte Príde. Mne Nič nie je nové Ani skryté predo Mnou. Poznám to všetko a Koniec to Povie. Verte a Dôverujte Mi s celým vaším srdcom, to kto Som a to čo Dokážem urobiť. Vkladajte všetku vašu Nádej vo Mňa jediného. Doposiaľ ste ešte nič Nevideli. Buďte Pripravení. Pripravujte teraz vaše srdcia viac ako čokoľvek iné. Koniec to Povie.

Vy všetci Mi Dáte Odpočet za vaše vlastné skutky, dobré či zlé a budete si niesť následky. Koniec Povie, ktorí z vás ste Mi boli Potešiteľní a ktorí budú Nájdení za Hodných v onen Deň, aby Trávili Večnosť so Mnou a ktorí Nebudú. Nedajte sa nikým oklamať so lžami a s prázdnymi sľubmi. Koniec to Povie a Nikto nechce byť sklamaný. Ten Deň Prichádza skôr než mnohí veria a uvedomujú si ho. Koniec Povie, ale v ten Deň bude už príliš neskoro, ak ste Neboli Pripravení. Buďte vždy Pripravení, pretože Neviete, kedy to môže byť váš Deň. Každý deň mnohí zomierajú, niektorí náhle a neočakávane. Koniec Povie a Odhalí váš osud.

Mnohí Neveria, že bude koniec. Buďte múdri a prebudení, vždy Pripravení a Hodní Mňa a Môjho Večného Kráľovstva, pretože Nie každý ho Zdedí. Nebuďte oklamaní. Koniec to Povie.


"11 Vtedy som videl Veľký Biely Trón a Toho, ktorý Sedel na ňom, pred ktorého Tvárou utiekla preč zem a Nebo, a nebolo pre nich nájdené Žiadne miesto. 12 A videl som mŕtvych, malých i veľkých, stojacich pred Bohom a Knihy boli Otvorené. A aj Iná Kniha bola Otvorená, ktorá je Kniha Života. A mŕtvi boli Súdení podľa ich skutkov, podľa vecí, ktoré boli Napísané v Knihách. 13 A more vydalo mŕtvych, ktorí boli v ňom, a Smrť a Hádes (Peklo) vydali mŕtvych, ktorí boli v nich. A boli Súdení, každý jeden podľa svojich skutkov. 14 Potom Smrť a Hádes boli uvrhnuté do toho Ohnivého Jazera. Toto je tá druhá smrť. 15 A ktokoľvek, kto Nebol nájdený Napísaný v Knihe Života, bol Uvrhnutý do Ohnivého Jazera." Zjavenie 20:11-15.

https://www.youtube.com/watch?v=iyyY8QwMOTY

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...