streda 9. septembra 2020

Opustenie

Opustenie – 9. septembra 2020 - Slová od Pána Ježiša.

Ja vás Nikdy Neopustím. Prisľúbil som vám, že od vás Nikdy Neodídem Ani Vás Nezanechám. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Som vždy Verný a Dôveryhodný. Ja vás Poznám podľa vášho mena a vy Poznáte Mňa Reálne. Naslúchajte, Poslúchajte a Nasledujte Ma, Moju Cestu, každý krok Cesty. Ja Idem Pred vami, aby som učinil kľukaté miesta priamymi, drsné miesta hladkými a otváral dvere primerane k Môjmu Plánu a Účelu. Dôverujte Môjmu Plánu.

Ja Som jediný Dobrý Pastier Mojich vlastných Oviec. Poznám Moje Ovce, každého jedného z vás. Milujem vás a Starám sa o vás. Nikdy vás Neopustím. Dal som Svoj Život za vás z Lásky. Nebojte sa. Som vždy s vami. Nikdy od vás Neodídem Ani vás Neopustím, ale musíte zostávať so Mnou a Nezatúlavať sa odo Mňa, inak Nebudete v bezpečí. Ja Som váš jediný Bezpečný Prístav v týchto zlých dňoch.

Sú tam mnohí vlci v ovčích rúchach. Vyvarujte sa nádenníkov, pretože oni opustia tých, ktorí im naslúchajú a nasledujú ich a Nie Mňa. To je dôvod, prečo mnohí Opustia ich Vieru vo Mňa a Zaprú Ma, tak ako ostatný svet. Je to voľba a je to preto, že Ma Nepoznajú Reálne. Nemajú Žiadny Osobný Vzťah so Mnou. Sú len zaneprázdnení s mŕtvymi náboženskými úkonmi. Uctievajú to, čo Nepoznajú.

Poznajte Toho, v ktorého Veríte a Uctievate, Reálne, vtedy budete Poznať Ma a Veriť Mi, že vás Nikdy Neopustím, ale ľudia opustia.

https://www.youtube.com/watch?v=rMByggDMLWo

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...