nedeľa 16. augusta 2020

Dom rozdelený proti sebe nemôže stáť


Videnie, dom rozdelený proti sebe (USA) nemôže stáť. Potrebujeme Boha späť, občianska vojna prichádza! - 7. 8. 2020

Videnie: Pán mi ukázal dve vlajky USA stojace oddelene vedľa seba. Modlila som sa ohľadom toho videnia a toto som k nemu dostala.

Vnútorné živé Slovo Ježišovo: Spojené štáty Americké, ľudia a národ sú rozdelené. Rozdelený dom nemôže stáť. Každé kráľovstvo rozdelené proti sebe je privedené k rozkladu a každé mesto alebo dom rozdelený proti sebe nebude stáť.
 
https://www.youtube.com/watch?v=pksI9F-_eog

Slovo od Pána, Bill Gates pracuje na procesorovom projekte - 8. augusta 2020 o 9:13 hod.

1.Kor.12, 1.4.8-10. "A o duchovných daroch, bratia, nechcem, aby ste nevedeli. 4 A sú rôzne dary milosti, ale ten istý Duch. 8 Lebo jednému sa dáva skrze Ducha slovo múdrosti a druhému slovo známosti podľa toho istého Ducha, 9 inému viera, v tom istom Duchu; inému milosti dary uzdravovania, v tom istom Duchu; 10 inému pôsobnosti divov, inému proroctvo, inému rozoznávanie duchov, inému druhy jazykov a inému výklad jazykov."Toto som dostala počas modlitby, prečítam vám len to čo som napísala a je to nezvyčajné, toto sa mi stalo len zopár krát. Dostala som slovo o konkrétnej osobe, bolo to včera 8. augusta. Modlila som sa medzi 4. a 6. hod. ráno, keď som sa spýtala Pána, toto robím zakaždým keď sa modlím, či je niečo čo by som potrebovala vidieť alebo povedať, vtedy som dostala toto, že Bill Gates pracuje na niečom s procesorom. Len čo som vstala, zagúglila som po tom a jediná vec čo tam bola, bol starý projekt s odpadovou vodou, pričom som začala veriť, že toto je slovo poznania. Niečo sa chystá v zákulisí, o čom nevieme.
https://www.youtube.com/watch?v=hCZZEOUTFVo

Videnie, bezcenné peniaze zahodené preč! - 8. augusta 2020 o 13:17 hod.

Príslovia 11, 4: "Bohatstvo nepomôže v deň zúrivého hnevu, ale spravodlivosť vytrháva zo smrti."
Videla som ako kráčam a mala som v ruke plno peňazí a išla som ich zahodiť preč. Prekvapenie.
https://www.youtube.com/watch?v=EP12SJSWZHM

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...