pondelok 17. augusta 2020

Porovnávajte

Porovnávajte – 17. augusta 2020 (slová od Ježiša)

Niet Nikoho, koho by ste dokázali Porovnávať so Mnou Alebo s Mojím Večným Kráľovstvom. Moje Kráľovstvo Nie je zo sveta a je to jediné Kráľovstvo, ktoré bude trvať Naveky. Ja Som Kráľ kráľov a Pán pánov a okrem Mňa nie je Žiadny iný a ani Nikdy nebude. Každé koleno sa Skloní Predo Mnou a každý jazyk Vyzná, že Ja Som Pán. Som Všemocný, Alfa a Omega, Začiatok a Koniec, Prvý a Posledný, Ten ktorý je, ktorý bol a ktorý má Prísť v Zasľúbenom Čase. Mám veci pod Kontrolou. Som Všemohúci a Vládnem pomocou Mojej Veľkej Moci a Slávy. Všetka Moc a všetka Autorita je Moja, bezo Mňa nemôžete nič urobiť. Ja Som váš Zdroj Života. (Ján 15,5)

Nesmiete sa porovnávať s nikým iným, iba so Mnou. Ja Som váš Dokonalý Príklad vo všetkom. Vy všetci ste jedineční. Ja mám Plán a Účel s každým z vás, ktorí ste ochotní splniť vašu úlohu v Mojom Večnom Kráľovstve ako to Ja Chcem a všetko pre Moje Oslávenie. Moje Volanie a Dary sú Neodvolateľné. Poznám Svoj Plán a Účel pre každého z vás. Nikoho Nenútim. Vy všetci máte slobodnú vôľu. Spravte sa prístupnými a umožnite Mi používať vás ako Chcem. Neporovnávajte sa s kýmkoľvek iným, vtedy zlyháte a budete sklamaní.

satan chce od vás, aby ste sa v každom čase porovnávali s druhými. To je jeden z jeho mnohých trikov. Buďte si vedomí jeho trikov a úkladov. Chce od vás, aby ste sa zameriavali na iných ľudí a porovnávali sa s nimi v každom čase, aby vás rozptýlil a prekážal vám splniť vašu úlohu v Mojom Večnom Kráľovstve tak, ako Ja Chcem. Potrebujete jedine Moje Schválenie, Ja Musím byť s vami Spokojný. Prestaňte sa porovnávať s inými ľuďmi. Hľadajte jedine Moju Vôľu, Môj Plán a Účel a Čiňte tak, ako vás Inštruujem a Smerujem, na každom kroku Cesty. Naslúchajte, Poslúchajte a Nasledujte jedine Moje Usmernenia a Vedenie (viesť). Moja Vôľa buď Učinená na Zemi tak, ako je v Nebi. (Ev.Matúša 6,10.)

https://www.youtube.com/watch?v=tAD-k-BPa88

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...