pondelok 24. augusta 2020

Ja Odpúšťam

Slová Ježišove k nám:

Ja Odpúšťam – 24. augusta 2020

Ja Odpúšťam a aj vy musíte odpúšťať druhým, inak vám Nebude Odpustené Mnou. Nasledujte Môj Dokonalý Príklad Odpúšťania. Zomrel som za všetkých z Lásky na Kríži. Zaplatil Som Najvyššiu Cenu s Mojou Krvou. Nie je to Moja Vôľa aby ktokoľvek zahynul, ale aby všetci činili pokánie, aby mali Večný Život.

To je dôvod, prečo Volám hriešnikov k pokániu. Odpúšťajte tým, ktorí Prosia o Odpustenie, ktorí sú ochotní činiť pokánie, odvrátiť sa od všetkých ich nesprávnych ciest. Pretože  Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia. Zárobkami hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Buďte Uzmierení a v Pokoji so Mnou.

Ja Odpúšťam. Som vždy Plný Milujúcej Vľúdnosti, Som Milosrdný a Štedrý. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika.

Som jediný Spravodlivý Sudca. Súdim vždy Čestne a Správne. Poznám každé srdce, všetky pohnútky i myšlienky. Zbavujem obvinia vinníkov, pretože Som toho Schopný. Tí, ktorých som zbavil obvinenia, sú Oslobodení od každej viny. Ja Odpúšťam. Píšem mená do Knihy Života, ale tiež Som Schopný mená aj Odnímať. To je dôvod, prečo musíte vždy Vyhľadávať, ako Mi byť potešiteľní, aby som vás tak Našiel za Hodných v onen Deň pre Vstúpenie do Neba. Ja Som Svätý a vy tiež musíte byť Svätí, pretože bez Svätosti Ma Nikto Neuvidí, jedine čistí v srdci. Strážte si vaše srdcia viac než čokoľvek iné.


https://www.youtube.com/watch?v=pg7ThUl0UC0

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...