streda 23. júna 2021

Všetko je to o Láske

Všetko je to o Láske - 23. júna 2021 - Ježišove slová k nám

Všetko je to o Láske. Ja Som Láska. Najprv som Miloval Ja vás. Vykúpil som vás, z Lásky. Zaplatil som Výkupné, Najvyššiu Cenu, S Mojou Krvou, Na Kríži, všetko z Lásky. Dokonalá Láska Vyháňa všetok strach. V Dokonalej Láske Nie je Žiadny strach, Ani Vina Ani Hanba.

Preto Chcem, aby každý bol Uzmierený a V Pokoji So Mnou, Princom Pokoja, Jediným Záchrancom, Mesiášom sveta. Som Darcom Nádeje. Nádej vo Mňa Nikdy Nezlyháva Ani Nesklamáva. Som vždy Verný a Dôveryhodný. Víťazstvo je vždy Zaistené So Mnou. Buďte Víťaziacimi Premožiteľmi. Ste Milovaní. Milujem vás a Starám sa o vás.

Láska Nikdy Nezlyháva. Láska je Večná. Chcem od vás, aby ste Kráčali So Mnou z Lásky a v Láske, v Jednote, Zajedno v Duchu a v Pravde, na každom kroku Cesty, keď vás Sprevádzam a Vediem v Láske, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli, z Lásky. Reprezentujete Ma v tomto svete. Buďte Mojimi Napodobňovateľmi. Všetko je to o Láske.

Ukážte Mi, že Ma Pravdivo Milujete a ostatných ako seba samých. Láska je Riešením pre tento svet, ale mnohí si namiesto nej volia nenávidieť. Je to voľba s následkami. Láska Zjednocuje, ale nenávisť rozdeľuje. Buďte Múdri a Nie pochabí. Dobývajte zlo s Dobrom z Lásky. Neodplácajte zlé so zlým, ale s Dobrým. Milujte a Nenenáviďte, Žehnajte a Nepreklínajte. Zaobchádzajte s druhými rovnakou cestou, akou chcete, aby oni zaobchádzali s vami. Čo ste zasievali, to budete aj žať. Zasievajte Lásku a budete žať Lásku. Tí, ktorí Zasievali v slzách, budú žať úrodu, radostne v patričnom čase. Zasievajte vždy Dobré Semeno, z Lásky a v Láske a Nebudete Sklamaní. Nebude to márne. Budete Odmenení. Ste Milovaní. Všetko je to o Láske a Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=1ECbHDuNzrI


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...