pondelok 28. júna 2021

Vyslanci

Vyslanci - 28.júna 2021 - Ježišove slová k nám

Ste Mojimi Vyslancami (Ambasádormi) v tomto svete. Reprezentujete Ma a Moje Večné Kráľovstvo, ktoré Nie je svetské, ale je to Jediné Kráľovstvo, ktoré bude trvať Naveky Vekov.

Žite vaše životy Hodné Mňa a Môjho Kráľovstva a vášho Povolania. Buďte deťmi Svetla a Nie tmy, akými ste zvykli byť, inak len klamete sami seba. Buďte Bojovníkmi Pravdy a Nositeľmi Svetla, Majákmi Nádeje pre stratených, pre tých, ktorí sú stále oklamaní a vo tme.

Prinášajte Dobré ovocie, hodné Pokánia. Nemôžete byť rovnakým mužom alebo ženou, akými ste zvykli byť. Ja vás Mením, Premieňam Na Moju Podobu, aby ste Mi Boli Potešiteľní. Musíte byť Napodobňovateľmi Mňa, pretože ste Mojimi Vyslancami, Reprezentujete Ma. Ste Knihou, ktorú druhí čítajú, Živé Epištoly.

Musíte byť odlišní a oddelení od ostatného sveta. Vy všetci ste stále vo svete, ale Nie ste svetskí. Patríte ku Mne a k Môjmu Večnému Kráľovstvu. Ste Mojimi Vyslancami vo svete. Budete nenávidení, prenasledovaní a niektorí zabití kvôli Mne, satanovými vyslancami, ešte viacej v týchto dňoch, lebo dni sú zlé. satan vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. Oni Najprv Nenávideli Mňa a stále Ma Nenávidia a bez príčiny a takisto budete aj vy ako Moji Vyslanci. Znášajte to všetko z Lásky pre Mňa a Moje Večné Kráľovstvo. Veľká bude vaša Odmena v Nebi, Večnosť So Mnou.

Podriaďte sa úplne Mne a Mojej Autorite. Zaprite sa, zdvihnite váš kríž každý deň a Nasledujte Ma, Mojou Cestou, keď vás Osobne Sprevádzam a Vediem, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi tak ako je v Nebi. Ja Plne Riadim. Všetky Veci Vypracúvam pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolaní vzhľadom k Môjmu Plánu a Účelu. Buďte Vernými Vyslancami pre Mňa a Moje Večné Kráľovstvo až do úplného Konca, pretože Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=lPFJoK-LR60


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...