streda 30. júna 2021

Diaľnica Svätosti

Diaľnica Svätosti - 30. júna 2021 - Ježišove slová k nám

Diaľnica Svätosti je Moja Cesta a je To Jediná Cesta, ktorá Vedie k Večnému Životu na Konci a Koniec to oznámi. Ja Som Svätý a bez Svätosti Ma nikto Neuvidí Ani Nezdedí Moje Večné Kráľovstvo. Diaľnica Svätosti je len pre Rozumných, Vyslobodených. Pre tých, ktorí sú Uzmierení a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja. Oni majú Nádej na Večný Život na Konci a Nebudú Sklamaní. Zaplatil Som Výkupné, Najvyššiu Cenu S Mojou Krvou Na Kríži, Z Lásky. Som Jediná Cesta, Pravda a Źivot. Nasledujte Ma, Moju Cestu, Diaľnicu Svätosti.

Jestvuje cesta, ktorá sa mnohým zdá správna, ale jej koniec vedie len k Večnému Zatrateniu, pretože to Nie je Moja Cesta, Diaľnica Svätosti. Nebuďte zvedení. Kvôli tomu Poviem mnohým v ten Deň: Choďte Preč, Ja som vás Nikdy Nepoznal, vás ktorí činíte neprávosť. Oni Neboli na Diaľnici Svätosti. Musíte Žiť vaše Životy Hodné Mňa a Môjho Večného Kráľovstva. Nasledujte Ma, Moju Cestu, Diaľnicu Svätosti, inak to bude márne.

Veľmi Málo je tých, ktorí sú na Diaľnici Svätosti. Je to voľba. Každý z vás máte slobodnú vôľu a vyberáte si pre seba. Buďte Rozumní a Nie pochabí, pretože Koniec to oznámi.

Tí, ktorí si vyberáte byť na Diaľnici Svätosti, ste tými, ktorí budú Hodní Vytrhnutia. Podržím vás v Hodine Skúšky, ktorá príde na celý svet, ak budete pokračovať a zostanete na Diaľnici Svätosti, Nebudete Sklamaní, pretože ten Deň to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=I6weW6SJUOQ


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...