nedeľa 12. decembra 2021

Ježiš nás Miluje

12. decembra 2021

Ježiš je Láska a Miluje nás. Je Jediný, Ktorý Opravdivo každého Miluje. Nejestvuje Nikto Jemu Podobný a ani nikdy nebude. On je Ten, Ktorý Zaplatil Výkupné, Najvyššiu Cenu za každého, Z Lásky, Na Kríži, S Jeho Krvou. On Je náš Vykupiteľ, náš Spasiteľ, Mesiáš, Princ Pokoja.

Všetko čo máme Urobiť je byť Uzmierení a v Pokoji S Ježišom. Musíme sa Kajať a odvracať sa od všetkých našich skazených ciest a Nasledovať Ježiša, Jeho Cestu. On je náš Abba Otec, Emanuel, Boh S nami. Nikdy Nás Neopustí Ani Nezanechá, narozdiel od ľudí. Ľudia sú omylní, ale Ježiš Nie Je. Ježiš vždy Verne Plní Svoje Sľuby.

Ježiš Vypracuje všetky Veci pre Dobro, pretože Ho Milujeme a sme Povolaní podľa Jeho Plánu a Účelu. Musíme Vložiť všetku našu Nádej a Dôveru v Ježiša, Nie v omylných mužov a ženy, lebo vtedy budeme sklamaní a budeme za to musieť viniť len samých seba. Ježiš je náš Darca Nádeje a Dáva nám Nádej z Lásky. Je náš Zdroj Života. Záleží to úplne na nás. Máme slobodnú vôľu a vyberáme si pre seba. Musíme byť Rozumní a Nie pochabí. Ježiš nás Nebude Nútiť. Voľba je naša vlastná. Musíme si zvoliť Jeho a Milovať Ho viac ako čokoľvek iné. On musí byť vždy naša Prvá Láska. Ježiš Pozná naše srdce, naše pohnútky a myšlienky. Bude nás aj testovať. (naše srdce)

Žiaľ mnohí zapredali svoje duše satanovi za slávu, peniaze a prázdne sľuby a zistia to až príliš neskoro. satan prišiel len preto, aby kradol, zabíjal a ničil a je otcom všetkých lží. Buďme Rozumní a Nie pochabí. Je to naša voľba s následkami.

Ježiš nás Opravdivo Miluje. Musíme hľadať, aby sme vždy boli v Pokoji S Ním, aby sme tak mohli mať a zažívať Jeho Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, nezávisiac od našich okolností a situácie vo svete. Môžeme byť v Pokoji S Ježišom a Zažívať Ho Reálne. On je Plný Milujúcej Vľúdnosti, Milosrdný a Dobrotivý a Nechce, aby ktokoľvek z nás Zahynul, ale aby sme sa Všetci Kajali, aby sme mali Nádej na Večný Život na Konci tohto dočasného putovania. Večnosť trvá Na Veky Vekov. Umožnime Ježišovi byť našou Prvou Láskou. On nás Miluje ako nikto iný. Dokonalá Láska Vyháňa Von všetok strach. Buďme v Pokoji S Ježišom a Zažívajme Jeho Lásku Reálne. Nikto si ju nepotrebuje len predpokladať. Všetci ju môžeme Spoznať. Ježiš Povedal, že budeme Žiť Z Každého Slova, ktoré Vychádza Z Jeho Úst. Naslúchajte a budete Počuť a Prijímať Od Ježiša. On Rozpráva. Nikoho Neuprednostňuje ani Nediskriminuje. Miluje každého, ale záleží to úplne od nás. Ak Usilovne Hľadáme Ježiša, tak Ho Nájdeme. On je vždy Verný a Odmeňuje tých, ktorí Ho Usilovne, z Lásky Hľadajú.

Všetci môžeme Poznať Ježiša, Toho, V Ktorého Veríme a Uctievame, Reálne, ale záleží to úplne na nás. Všetko je to o našom Vzťahu Lásky S Ježišom a Nie o Náboženstve, mŕtvych náboženských praktikách. Máme našu vlastnú Zodpovednosť za Prácu na našom Vzťahu S Ježišom, vychádzajúcu z Lásky. On nás Miloval Prvý. On je Láska a Nemení Sa. Ježiš nás Miluje.

Ježiš Žehnaj každého a drž nás v bezpečí v tomto čase.
(Kristína Boshoffová.)

„Láska je Zdokonalená medzi nami v tom, že máme Smelú dôveru v Deň Súdu; pretože aký Je On, takí sme aj my na tomto svete. 18 V Láske Nie je žiadny Strach, ale Dokonalá Láska Vyháňa Von Strach, pretože strach obnáša trápenie. Ale ten, kto sa bojí, Nebol Zdokonalený V Láske. 19 My Ho Milujeme, pretože On Prvý Miloval nás.“ 1. Jánov 4:17-19.

https://www.youtube.com/watch?v=PlFT9fhZQvE


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...