utorok 7. decembra 2021

Vaša zle vložená dôvera bude vašou demisiou

Vaša zle vložená dôvera bude vašou demisiou - 27. júna 2020

Čítanie z Izaiáša 47,11: A tak príde na teba zlé, ktoré nebudeš vedieť zažehnať čarami, a pripadne na teba skaza, ktorú nebudeš môcť zmieriť, a príde razom na teba búrka tak, že sa ani nenazdáš.

Slovo Pánovo: "Rozprávaj teraz, synu človeka. Rozprávaj k Pyšným. Rozprávaj ku Chvastavým. Rozprávaj ku Márnivým. Sledujem vašu nadutosť na Moje vlastné oči. Ste zlá generácia. Obrátili ste sa Mi chrbtom. Vraždíte vašich nevinných a hľadíte za vedou, aby vás zachránila.

Vídal som iných v minulosti kráčať vašou cestou ničenia. Spoliehate sa na vaše vojenské zbrane, že vás ochránia pred ublížením. Či neviete, že Ja som autorom všetkého? Vaša zle vložená dôvera bude vašou demisiou.

Moji poslovia vás varovali pred vašimi zlými cestami. Posmievali ste sa im a zosmiešňovali ich. Čo bolo, to bude, lebo Ja nevypočujem vaše náreky o milosť. Hlad, ničenie a smrť bude vaším trestom za vašu skazenosť.

Všetko čo bolo doposiaľ vyslovené a napísané, má sa stať. A všetci zohnú svoje kolená pred mojím majestátom."


https://www.youtube.com/watch?v=1O-RGpE8KoM


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...