štvrtok 30. decembra 2021

Varovanie od Pána o Nosení Masiek

9. februára 2021 o 17:45 hod.

Oni vám vravia, že ľudia chorľavejú, pretože NENOSIA na tvári masky. Ale OPAK je pravdou! Choroba prichádza, pretože nosíte masky!

Vaše telo bolo stvorené a navrhnuté tak, aby ste dýchali čerstvý život dávajúci kyslík. Predstavte si, že zakryjete výfukové potrubie vášho auta. Bude vaše auto fungovať spôsobom, akým bolo nadizajnované?

Vaše auto je vyrobené, aby doň vzduch prichádzal i z neho odchádzal. Bez správnej ventilácie vzduchu motor auta zhasne.

Teraz si pomyslite na vaše pľúca. Keď vdychujete, prinášate dnu všetko dobré a keď vydychujete, zbavujete sa všetkého zlého vzduchu, známeho ako Oxid Uhličitý.

Ale Satan a jeho prisluhovači vám vravia, že nosenie masky je ohľaduplné voči druhým. Vídate značenia, ktoré vravia: "moja maska chráni teba a tvoja maska chráni mňa."

Ale to je LOŽ z hlbiny Pekla! Vaša maska nikoho nechráni! Pomaly vás zabíja a otravuje vám vašu krv. Vytvára okolo vášho nosa a tváre vlhké prostredie. Toto vás SKUTOČNE spraví chorými!

Maska na tvár nie je odo MŇA, je od Satana. Nerobíte tým láskavosť vôbec nikomu, keď nosievate ich pokrývky na tvári. NEBUĎTE oklamaní!

Táto "pliaga" (mor), ktorá prišla na túto Zem, nie je vôbec žiadnou pliagou.

Pozrite sa nahor na Päť Gé veže! Toto je tá pliaga, ktorá prišla na vás. Ubližujúce žiarenie robí MOJE stvorenie nemocným. Nie je to Môj dizajn. Je to Satanova zbraň.

Zostaňte nosiť masku a budete SKUTOČNE nemocní! Nastanú choroby, ktoré budú výsledkom vdychovania vášho vlastného Oxidu Uhličitého. Ten bol zamýšľaný byť potravou pre stromy. Vy ste im dávali váš Oxid Uhličitý a oni vám dávali ich Kyslík.

NEPODRIAĎUJTE sa už viac Satanovi a jeho nariadeniam, Moji ľudia. Postavte sa ako Vojaci Môjho SYNA a nechajte vaše svetlo svietiť. Ukazujte vaše tváre a reflektujte MOJU slávu k stratenému a umierajúcemu svetu.

NEBOJTE SA, že utrpíte prenasledovanie. Strach nemá ŽIADNE miesto vo vašom srdci, lebo Ja som vám NEDAL ducha strachu, ale SILY! (2.Tim 1,7)

Boli ste stvorení na MÔJ OBRAZ a PODOBU.

NEzakrývajte MÔJ OBRAZ!

https://444prophecynews.com/warning-from-the-lord-about-mask-wearing-mj/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...