streda 15. decembra 2021

Proroctvo... Veľké trasenie a náhle zničenie, Kráľ prichádza

14. decembra 2021 - zdieľané sestrou Barborou.

Písmo: Izaiáš 13:10 "Lebo hviezdy nebies, ani ich najjasnejšie súhvezdia nedajú svietiť svojmu svetlu; slnce sa zatmie vtedy, keď bude vychádzať, a mesiac nedá svietiť svojmu svetlu. 11 A navštívim zločin na okruhu sveta a na bezbožných ich neprávosť. A spôsobím, že zanikne hrdosť pyšných, a ponížim vysokomyseľnosť tyranov. 12 A učiním, že mizerný človek bude drahší nad čisté zlato a obecný človek nad klenoty zo zlata z Ofíra. 13 Pre tú príčinu zatrasiem nebesiami, a chvieť sa bude zem, takže sa pohne zo svojho miesta pre prchlivosť Pána Zástupov a pre deň páľavy jeho hnevu."

Slová Božie: "Deti, varoval som vás znova a znova, aby ste nenasledovali ľudí. Vravel som: nedôverujte žiadnemu človeku. Keď sa obzerám okolo, toto je presne to, čo vidím: uctievanie Bála, obetovanie detí, vraždenie detí, uctievanie modiel, uctievanie peňazí.

Hľadajte Ma. Dôverujte Bohu, dôverujte Ja Som. Je len jeden Prostredník medzi Bohom a človekom, ktorý je Ježiš Kristus. Mnohí odpadávajú preč. Nevidia žiadne svetlo. Sú bez nádeje a deprimovaní. Sú bez odvahy a zvedení. Čítajte Moje slová a poznajte Ma, pozvite Ma do vášho srdca. Volajte ku Mne. Dnešok môže byť vaším posledným dňom. Dnešná noc vám môže vziať váš dych. Veľké trasenie je nadosah. Náhle zničenie prichádza s Ničiteľovou rukou. Zaistite si vašu večnosť, Kráľ prichádza."

https://www.youtube.com/watch?v=OaiY7iQlWYs

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...