sobota 11. decembra 2021

My sami sme tá Pravá Cirkev

11. december 2021

My sami sme tá Pravá Cirkev. Nie sú to ľuďmi postavené budovy. To je klamstvo a lži, aby zlákali ľudí Preč Od Ježiša, Od Toho, O Ktorom to všetko je. Slúžia na to, aby ich držali zaneprázdnených so zábavou a s mŕtvymi náboženskými praktikami, aby Neboli zaneprázdnení s Činením Ježišovej Vôle. Kvôli tomu mnohí Nie sú v Ježišovej Dokonalej Vôli.

Musíme mať svoj vlastný Osobný Vzťah Lásky S Ježišom, Počuť Jeho Hlas, Naslúchať Mu a Poslúchať Ho. Musíme byť v Jednote S Ježišom. Vždy Hľadajme, ako Činiť Jeho Vôľu, Nie našu vlastnú alebo tú iných ľudí.

Ak chceme byť v Ježišovej Dokonalej Vôli, potom sami musíme byť tou Pravou Cirkvou. Sme súčasťou Ježišovho Tela a On je naša Hlava a nikto iný. Každý z nás má naplniť odlišnú úlohu tak, ako to Chce Ježiš, aby Jeho Telo, Jeho Pravá Cirkev mohla fungovať správne, podľa Jeho Plánu a Účelu. Jedine Jeho Vôľa buď Učinená.

Ježiš Zaplatil Výkupné, Najvyššiu Cenu za všetkých z Lásky, Na Kríži, S Jeho Krvou. Nepatríme sami sebe alebo niekomu inému, ale JEŽIŠOVI. Sme Jeho Svätým Chrámom. Ježiš Žije vnútri nás, On je Emanuel, Boh S nami, náš Abba Otec. On Nie je ďaleko a my Ho Nepotrebujeme ísť hľadať do budov zhotovených ľuďmi, naplnených klamstvami.

Pre toto je svet vo virvare (chaose). satan zviedol masy s jeho lžami a prázdnymi sľubmi. Falošné cirkvi, vedené dravými vlkmi v ovčích šatách, zlyhali po ľudskej stránke. Pravá Ježišova Cirkev musí konať v týchto dňoch tak, ako to Chce Ježiš a podľa Jeho Plánu a Účelu pre každého, kto je ochotný byť osobne Pravou Cirkvou. Ježiš Nebude nikoho nútiť. My všetci máme slobodnú vôľu a vyberáme si pre seba Poslúchať Ho z Lásky.

Musíme sa Podriaďovať úplne Ježišovi a Jeho Autorite. Musíme dvíhať náš kríž každý deň a Nasledovať Ježiša, Jeho Cestu. On je Jediná Cesta, Pravda a Život. Ježiš Prišiel, aby sme mohli mať Život a to Život v Hojnosti. On bude Oslavovaný Naveky Vekov.

Buďme ochotní byť osobne tou Pravou Cirkvou, ako to Chce Ježiš. On nás bude Usmerňovať a viesť nás Osobne. Dá nám naše vlastné Poverenia, Pokyny a Usmernenia, primerane k Jeho Plánu a Účelu, aby sme mohli byť v Jeho Dokonalej Vôli. Musíme byť aj Činiteľmi a Nielen Poslucháčmi, inak len klameme sami seba. Buďme Napodobňovateľmi Ježiša. On je náš Dokonalý Príklad. Umožnime Ježišovi byť vždy Oslávený, bez Neho nemôžeme nič urobiť. On je náš jediný Zdroj Života.

Vo Štvrtok mi Ježiš Povedal, aby som sa lepšie prizrela na „Ľudí v kravatách“. Povedal, že kravata je v podobe hada a že predstavuje satana. Vyzerá ako slučka okolo ich krku a že ich satan chce uškrtiť. satan prišiel len aby kradol, zabíjal a ničil a je otcom všetkých lží. Ľudia vo vládach a biznismeni a cirkevní muži milujú nosiť kravaty, dokonca s rozličnými farbami a vzormi na nich. Už ste sa dakedy udivovali, prečo je to tak? satan to vie príliš dobre. jeho symboly majú významy a niekedy sa odlišujú od toho, čomu aj my možno veríme. Niektorí ľudia v kravatách majú na nich hady. obama, antikrist, satan v tele, nosí tiež kravaty, so svojím obrazom na nich. Aj vy môžete lepšie nahliadnuť do „Ľudí v kravatách“, pretože ich nosenie má rôzne významy. Aká je ich pravá pohnútka pre nosenie „Kravaty“? Ježiš ju Pozná. Nebudem do toho zachádzať a viac toho Nepoviem, pretože skôr či neskôr tomuto aj vy porozumiete a tiež budete Poznať Pravdu o „Ľuďoch v kravatách“. Buďte v Pokoji.

Ježiš Žehnaj každého a drž nás v bezpečí v tomto čase.
(Kristína Boshoffová.)

„Boh, ktorý Stvoril svet a všetko v ňom, keďže On je Pán Neba a Zeme, Neprebýva v chrámoch zhotovených rukami.“ Skutky 17:24.

„Ale keď ich nenašli, odvliekli Jásona a niektorých bratov ku vládcom mesta a kričali: ›Títo, ktorí Obracajú svet Hore Nohami, prišli aj sem.‹“ Skutky 17:6.

https://www.youtube.com/watch?v=Fr4uHdM4R38

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...