piatok 17. decembra 2021

Ježišov Plán a V Ježišovom Čase

16. decembra 2021

Ježišov plán sa naplní v Ježišovom Čase. On Úplne Riadi. Pozná Koniec Už Od Začiatku. Ježišova Vôľa Sa Stane, v Jeho Čase a všetka pre Jeho Glóriu (Slávu).

Môžeme byť súčasťou Ježišovho Plánu, byť Ním Používaní, v Jeho Čase, pre Naplnenie Našej Úlohy podľa Jeho Plánu a Účelu. Musíme byť Ochotní Robiť Ježišovu Vôľu, Podľa Jeho Plánu a v Jeho Čase a Toto všetko bude pre Ježišovu Slávu.

PRAVDA BUDE ROZPRÁVAŤ ZA SEBA. Duchovné Tsunami, Veľké Prebudenie prichádza, ako bolo predpovedané. Spáči sa prebudia do Reality s celou Pravdou. My všetci budeme šokovaní kvôli všetkej tej Pravde. Musíme pamätať, že iba Pravda Oslobodzuje, Nie satanove lži. Všetci sme bývali zvedení, klamaní už od nášho narodenia. Musíme byť Pripravení a Prichystaní na oveľa viac Pravdy, ešte viac jej príde podľa Ježišovho Plánu a v Ježišovom Čase a pre Jeho Účel. Toto bude zaiste drsné prebudenie pre mnohých, ono Bezprecedentné, ale všetko je to Biblické.

Lebo Nič nie je Tajné, čo Nebude Odhalené, Ani nič Skryté, čo Nebude Známe a Príde to na Svetlo, všetko v Ježišovom Čase, v Jeho Dokonalom Pláne.

Musíme byť v Pokoji s Ježišom, vtedy budeme mať a zažívať Jeho Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, nezávisle od našich okolností/pomerov alebo od virvaru vo svete. Vo svete nebude Žiadny Pokoj, bez Ježiša, Princa Pokoja. Žiaľ mnohí zapredali svoje duše satanovi a preto máme stále virvar vo svete. Ježiš je Princ Pokoja a Svetlo sveta. Ježišov Plán v Ježišovom Čase, aj to Bezprecedentné.: Ježiš Bude vždy Oslávený. Jeho Vôľa Bude Učinená na Zemi tak ako je v Nebi. Ježiš je Kráľ kráľov, Pán pánov a Boh bohov. On Je Emanuel, Boh S Nami, náš Abba Otec, Ktorý nás Miluje a Stará sa o nás. Buďme vždy v Pokoji s Ježišom.

Vždy budeme mať nepriateľov a oni sú všade. Podľa tohto vieme, že satan vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. nenávidí aj nás, ale Ježiš nás Miluje. Toto bude tiež môj posledný príspevok. Začnem novú kapitolu, s novým začiatkom v Ježišovom Čase, podľa Ježišovho Plánu a Účelu pre mňa. Teraz mám ako prvé uzavrieť túto kapitolu, aby som bola schopná začať novú kapitolu s novým začiatkom v Ježišovom Čase a opäť všetko pre Jeho Slávu.

Ďakujem každému z vás za všetku vašu lásku a podporu počas všetkých týchto rokov. Veľmi si ju cením. Je tu pre mňa Čas ísť, aby som sa mohla pohnúť. Táto kapitola v mojej Knihe Života prišla ku koncu. Všetko je to pre Ježišovo Oslávenie. Prosím nepíšte mi. Definitívne Neodpíšem späť. Je tu pre mňa čas, zanechať aj internet.

Kiež každý z nás bude Kráčať S Ježišom v Jednote, aby bol v Jeho Dokonalej Vôli. Ježiš je Jediná Cesta, Pravda a Život. Náš vlastný Osobný Vzťah Lásky S Ježišom je všetko na čom záleží a máme zaň našu vlastnú Zodpovednosť. Držme si Vieru. PRAVDA BUDE ROZPRÁVAŤ ZA SEBA. Vzdávajme Ježišovi vždy všetku Slávu a Ceňme si Ho. Ježiš je toho Hodný.

Ježiš Žehnaj každého a drž nás v bezpečí v tomto čase.
Veľa Lásky a Modlitieb.
(Kristína Boshoffová.)

„Lebo Boh Neposlal Svojho Syna Do sveta preto, aby Odsúdil svet, ale aby svet Mohol byť Cez Neho Zachránený. 18 Ten kto V Neho Verí, Nie je Odsúdený; ale ten, kto Neverí, je už Odsúdený, lebo Neuveril v Meno Jednorodeného Syna Božieho. 19 A toto je ten Súd, že Svetlo Prišlo Do sveta, ale ľudia milovali tmu viac než svetlo, pretože ich skutky boli zlé.“ Ján 3:17-19.

„Beda tým, ktorí nazývajú zlé dobrým a Dobré zlým; Ktorí pokladajú tmu za svetlo a Svetlo za tmu; Ktorí pokladajú horké za sladké a sladké za horké!“ Izaiáš 5:20.

„Lebo Nič nie je Tajné, čo Nebude Odhalené, Ani nič Skryté, čo Nebude Známe a Príde to na Svetlo.“ Lukáš 8:17.

https://www.youtube.com/watch?v=Ou18t9R4cZw

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...