nedeľa 5. decembra 2021

Proroctvo... "Nové štáty" a "postapokalyptický" svet, naslúchajte čo Duch vraví

4. decembra 2021

Písmo: Ján 3:16 Lebo Boh tak miloval svet, že dal svojho jednorodeného Syna, aby každý, kto v Neho verí, nezahynul, ale mal večný život. 17 Lebo Boh neposlal svojho Syna na svet preto, aby súdil svet, ale aby svet mohol byť spasený skrze Neho. 18 Kto verí v Neho, nebude odsúdený, ale ten, kto neverí, už je odsúdený, lebo neuveril v meno jednorodeného Syna Božieho. 19 A to je ten súd, že svetlo prišlo na svet, ale ľudia milovali viac tmu ako svetlo, pretože ich skutky boli zlé. 20 Lebo každý, kto robí zlo, nenávidí svetlo, ani nejde k svetlu, aby neboli pokarhané (napravené, odhalené) jeho skutky.

Slovo: Budú sa potácať po uliciach, pokrytí s boľačkami v otupenosti. Nastane mocný zápas v národoch. Skupiny preživších sa budú zoskupovať dokopy, hľadajúc jedlo a zásoby. Milióny zomrú. Ochabnutí, starší, uväznení a mentálne chorí budú pozabíjaní. Bude zavedený nový svetový poriadok. Zostávajúci boháči budú riadiť všetky aspekty života. Budú všetko vlastniť pôdu, vodu i vzduch. Armádna polícia bude patrolovať po uliciach. Ktorýchkoľvek porušiteľov zákona zastrelia na mieste. Nezostane tam už žiadna demokracia ani republika. Diktátor odstráni všetky skupiny odporu. Koncentračné tábory budú rozosiate po celých Nových štátoch. Moje meno a moja kniha budú zakázané a ilegálne. Zem bola dotlčená pohromou za pohromou, a vojnou. Tyranský diktátor sveta je teraz pri moci. Ten kto máš uši, počúvaj, čo Duch vraví.

https://www.youtube.com/watch?v=lkOGOk4iBfY




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...