piatok 8. októbra 2021

Budem Oslavovaný

Budem Oslavovaný - 8. októbra 2021 - Slová Pána Ježiša k nám

Budem Oslavovaný Naveky Vekov, preto Kto Som a preto, Čo Dokážem Urobiť. Niet Nikoho Mne podobného a ani Nikdy Nebude. Som Všemocný, Ten Ktorý Je, Ktorý Bol a Ktorý Príde v Určenom Čase, S Veľkou Silou a Veľkou Slávou. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Som Nekonečný a Všemohúci. Všetka Sila a Všetka Autorita sú Moje. Som Kráľ kráľov, Pán pánov a Boh bohov. Predo Mnou sa skloní každé koleno a každý jazyk Vyzná, že Ja Som Pán.

Budem Oslavovaný Ja a nikto iný. Nezdieľam Svoju Slávu. Neoslavujte omylných mužov alebo ženy, ale Oslavujte Mňa, Toho, O Ktorom to všetko je. Som Hoden byť Oslavovaný Naveky Vekov.

Zomrel som za všetkých z Lásky, Na Kríži. Zaplatil Som Výkupné, Najvyššiu Cenu S Mojou Krvou. Som Vykupiteľ, Princ Pokoja, Jediný Záchranca, Mesiáš sveta. Milujem i Starám sa o celé ľudstvo. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci, pretože Koniec to oznámi a Ja Budem Oslavovaný.

Každý musíte byť Uzmierení a v Pokoji so Mnou, Princom Pokoja a budete Mať a Zažívať Môj Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, dokonca aj uprostred virvaru. Buďte v Pokoji So Mnou. Ste Milovaní. Milujte Najprv Mňa a Milujte vášho blížneho ako seba samého. Toto je Mi Potešiteľné. Budem Oslavovaný.

https://www.youtube.com/watch?v=-Runw42bjkE


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...