pondelok 18. októbra 2021

Proroctvo: Prichádzajúce zničenie a prevzatie

Proroctvo: Prichádzajúce zničenie a prevzatie - 16. októbra 2021 - slová od Ježiša, zdieľané sestrou Barborou

Písmo:
1. Solúnčanom 5:4 "Ale vy, bratia, nie ste vo tme, žeby vás ten deň zachvátil ako zlodej. 5 Lebo vy všetci ste deťmi svetla a deťmi dňa. Nie sme deťmi noci ani tmy. 6 A tak teda nespime ako ostatní, ale bdejme a buďme triezvi. 7 Lebo tí, ktorí spia, spia v noci, a ktorí sa opíjajú, sú opití v noci. 8 Ale my súc deťmi dňa buďme triezvi, oblečme si pancier viery a lásky a vezmúc za prilbu nádeje spasenia, 9 lebo Boh nás nepostavil za cieľom hnevu, ale aby sme nadobudli spasenie cez nášho Pána Ježiša Krista,"

Slová Pánove zo 16. októbra 2021: Dcéra, rozprávaj o nesvätej únii falošného proroka, šelmy a Satana.

Satan - zvodca a žalobca - čakal na tento čas v histórii, aby si zhotovil svoj trón kráľa a vládcu národov a ľudí Zeme. Je to zlý a prešibaný muž. Použije svoju silu a presvedčí mnohých, aby ho nasledovali i jeho plán pre celosvetové vyľudnenie. Bude mať svoje armády temnoty rozmiestnené naprieč celým svetom, aby implementoval (zaviedol) svoj plán. Chce mať uznanie. Je pyšný a bude vyžadovať, aby každý muž, žena i dieťa, sa mu verejne poklonili a uctievali ho ako svojho boha. Nebudú žiadne výnimky.

Práve teraz je jeho systém na mieste a je testovaný na nepodozrievavých ľuďoch. Títo ho len stádovito nasledujú ako ovce na porážku, ako to ľudia robievali v minulosti.

Otvorte si vaše oči a uši a pozrite sa na vaše terajšie svetové udalosti. Vojny a chýry o vojnách, mor, nákaza, skazonosné počasia a prudký nárast vrážd. Dokonalá búrka pre prichádzajúce zničenie a prevzatie vlád národov, svetovú dominanciu a riadenie anti-Kristom. Je to napísané. Stane sa to. Nebojte sa, Ja som vždy s vami.

https://www.youtube.com/watch?v=87XtR6TLCss

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...