nedeľa 31. októbra 2021

Všetko je to O Ježišovi

Všetko je to O Ježišovi - 31. októbra 2021

Všetko je to O Ježišovi. Nie je to o mne, alebo o vás, alebo o hocikom inom, ale O Ježišovi. On je Ten, Ktorý Zomrel, Zaplatil Výkupné, Najvyššiu Cenu za nás všetkých, Z Lásky Na Kríži, S Jeho Krvou. On je náš Jediný Vysloboditeľ, náš Spasiteľ, Mesiáš. Preto každý z nás musí byť Uzmierený a v Pokoji S Ježišom, Princom Pokoja, potom budeme Mať a Zažívať Jeho Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, dokonca aj uprostred virvaru. Bez Ježiša nebude žiadny Pokoj vo svete, iba virvar. On je náš Zdroj Života a naša Jediná Nádej na Večný Život na Konci, tohto Dočasného Života a Koniec to oznámi.

Máme našu vlastnú zodpovednosť za to či Poznáme Ježiša, Toho, O Ktorom to všetko je, Reálne. My všetci môžeme Poznať Ježiša, Toho, V Ktorého Veríme a Uctievame, Reálne. Nie je to o mŕvych náboženských praktikách, ale že máme náš vlastný Osobný Vzťah S Ježišom. Žiaľ mnohí iba Vedia o Ježišovi, O Tom, O Ktorom to všetko je, z čítania a z počúvania od iných ľudí, z ktorých mnohí tiež Nepoznajú Ježiša Reálne. Mnohí iba Vyznávajú Ježiša so svojimi ústami, ale ich srdcia sú ďaleko od Neho. Preto mnohí sú oklamaní, vo tme a stratení. Ježiš Nie je ich Dobrý Pastier. Nepoznajú Ani Nepočujú Jeho Hlas pre seba. Nenaslúchajú Mu, Neposlúchajú a Nenasledujú Ježiša, Jediného Dobrého Pastiera, ale cudzincov, pred ktorými nás všetkých Varoval, aby sme od nich utekali. Je to naša vlastná voľba. Máme slobodnú vôľu a vyberáme si pre seba. Ak sme ochotní a seriózni a rozhodnutí a Hľadáme Ježiša, tak Ho Nájdeme. On je vždy Verný. Odmeňuje tých, ktorí Ho Usilovne Hľadajú. Záleží to na nás. Mnohí budú Hľadať Ježiša, keď sa stanú Zúfalí za Ním, pretože Nikto iný to nemôže urobiť za vás a nebudeme môcť za to obviňovať nikoho iného, len samých seba a Koniec to oznámi.

Ježiš žehnaj každého a drž nás v bezpečí v tomto čase.
(Kristína Boshoffová.)

„Ježiš jej Povedal: Žena, Ver Mi, Prichádza Hodina, keď nebudete Uctievať Otca ani na tejto hore, ani v Jeruzaleme. 22 Vy Uctievate to, čo Nepoznáte; my Vieme, čo Uctievame, lebo Spása je zo Židov. 23 Ale Prichádza Hodina, i Teraz je, keď Praví Uctievači budú Uctievať Otca v Duchu a v Pravde; lebo Otec Hľadá takých, čo Ho Uctievajú. 24 Boh je Duch a tí, ktorí Ho Uctievajú, musia Ho Uctievať v Duchu a v Pravde. 25 Žena Mu Povedala: Viem že Prichádza Mesiáš (ktorý sa Nazýva Kristus). Keď On Príde, Oznámi nám Všetky Veci. 26 Ježiš jej Povedal: Ja, Ktorý Rozprávam k tebe, Som Ním.“ Ján 4:21-26.

„Vtedy sa Pavol postavil doprostred Areopágu a povedal: „Mužovia Atén, vnímam, že vo všetkých veciach ste veľmi Náboženskí; 23 pretože keď som obchádzal a uvažoval o predmetoch vášho Uctievania, našiel som dokonca oltár s touto inskripciou: NEZNÁMEMU BOHU. Preto, Toho, Ktorého Uctievate bez Poznania Ho, Ohlasujem vám Ho: 24 Boh, ktorý Stvoril svet a všetko v ňom, keďže On je Pán Neba i Zeme, Neprebýva v chrámoch zhotovených s rukami. 25 Ani Ho Neuctievajú s ľudskými rukami, ako keby On niečo Potreboval, keďže On Dáva všetkým Život, Dych, i všetky veci.“ Skutky 17:22-25.


https://www.youtube.com/watch?v=GkHfLbpqsDY



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...