piatok 29. októbra 2021

Vždy môžeme Dôverovať Ježišovi

Vždy môžeme Dôverovať Ježišovi - 29. októbra 2021

Vždy môžeme Dôverovať Ježišovi. On Nikdy Nezlyháva Ani Nesklamáva. Jeho Prisľúbenia Nezlyhávajú. Ježišove Slová sa Nikdy Nevrátia Naprázdno, ale Vykonajú všetko čo On Chce, ako Chce a kedy Chce. Ježišov Čas Nie je naším časom. On je vždy Verný a Dôveryhodný. Musíme Trpezlivo Čakať. Ježišova Vôľa Bude Učinená na Zemi tak ako je ona v Nebi, od Počiatku, Založenia sveta. Ježiš Úplne Riadi. Nie je Ohraničený Ani Obmedzený. Je Nekonečný a Všemohúci. Stále Robí veci Nemožné, Neočakávané, Neobyčajné, Nadprirodzené a Bezprecedentné. Je toho Schopný.

Ježiš Vypracúva všetky Veci pre Dobro pre tých z nás, ktorí Ho Milujeme, ktorí sme Povolaní Podľa Jeho Plánu a Účelu. Vždy môžeme Dôverovať Ježišovi. A vtedy, keď naša Viera je testovaná, musíme byť neochvejní v našej Viere a Nestrácať Nádej ani sa nevzdávať Ježiša, inak to všetko bude márne. Musíme sa učiť Dôverovať Ježišovi, nezáleží na našich okolnostiach. Rastieme v našej Viere a učíme sa lekcie vediac, že vždy môžeme Dôverovať Ježišovi. On Sa Nikdy Nemení. Je vždy Verný a Dôveryhodný.

Ježiš je vždy Plný Milujúcej Vľúdnosti, Milosrdný a Dobrotivý. Nie je to Jeho Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby všetci Činili Pokánie, aby mali Nádej na Večný Život. On Nemá Žiadnu Radosť zo smrti hriešnika. Kvôli tomu Ježiš stále Volá hriešnikov k Pokániu z Lásky a pretože sa Stará o každého. Zomrel za každého z Lásky, nikto nie je vynechaný, ale my máme slobodnú vôľu a musíme byť rozumní a zvoliť si, že budeme Uzmierení a v Pokoji S Ježišom. On je naša jediná Nádej na Večný Život a my môžeme Ježišovi Dôverovať. Musíme Zostávať S Ježišom a Nasledovať Ho vo Viere, každý krok tej cesty, ako nás On Samotný Usmerňuje a Vedie, aby sme mohli byť v Jeho Dokonalej Vôli.

Ježiš Žehnaj každého a drž nás v bezpečí v tomto čase. (Kristína Boshoffová.)

“Dôverujte v PÁNA s celým vaším srdcom, A Neopierajte sa o vaše vlastné porozumenie; 6 Uznávajte Ho na všetkých vašich cestách A On bude Usmerňovať vaše chodníčky.” Príslovia 3:5-6.

“Dôverujte v Neho v každom čase, ľudia; Vylejte si vaše srdce Pred Ním; Boh je naše Útočisko. Sélah.” Žalm 62:9

https://www.youtube.com/watch?v=38sEPhFAvxc

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...