nedeľa 3. októbra 2021

Duchovné Tsunami

Duchovné Tsunami - 3. októbra 2021 - Ježišove Otcovské slová k nám

Duchovné Tsunami Prichádza. Predpovedané Oživenie Sa Udeje v Určenom Čase, ako bolo Mnou Predpovedané. Bude sa podobať Tsunami, bude Orchestrované Mnou, ale stane sa po celom svete. Moja Láska k celému ľudstvu. Moja Pomsta satanovým cirkvám a kráľovstvám. Ja Odplatím s Poslednou a Najväčšou Duchovnou Tsunami, s Predpovedaným Oživením, aké svet Nikdy Predtým Nevidel ani Nezažil. Ono Prichádza.

Nič Ma nedokáže Zastaviť. Ja Plne Riadim Vesmír. Moja Vôľa sa Stane na Zemi tak, ako je ona v Nebi. Je to Biblické. Dôverujte Môjmu Plánu a Účelu. Ja Nezlyhávam. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú a Ja Nesklamávam.

Všetko má svoj Čas, každý dielik Skladačky Posledného Času, aj pre túto Duchovnú Tsunami, Duchovné Oživenie. Majte Vieru vo Mňa, V To Kto Som a V To, Čo Dokážem Urobiť. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Stále Robím to čo je Nemožné, Neobyčajné, Neočakávané, Nadprirodzené a Bezprecedentné. Som váš Všemohúci Otec Milosti a Dobrotivosti. Čakajte v Očakávaní a Pričiňujúc sa na Túto Duchovnú Tsunami, na Predpovedané Oživenie. Dôverujte Mi, Ono Prichádza. Milujem a Starám sa o celé ľudstvo. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby ste sa všetci Kajali, aby ste mali Nádej na Večný Život na Konci, pretože Koniec to oznámi.

Nebuďte Úzkostliví Ani Nezúfajte v Týchto Dňoch. Veseľte a Radujte sa, buďte Mi vždy Vďační. Vravím to, že Duchovná Tsunami Prichádza, Predpovedané Oživenie, ako bolo Predpovedané. Buďte Prichystaní. Modlite sa za duše, aby boli Ušetrené a Zachránené v Týchto Dňoch. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko Čo Chcem, ako Chcem a Kedy Chcem. Nebudete Sklamaní. Čas to oznámi. Ja Sa Nemením. Som vždy Verný a Dôveryhodný. Chváľte a Oslavujte Ma, za to Kto Som. Som Toho Hodný.

“Ale toto je to, čo je povedané cez proroka Joela: 17 A bude v posledných dňoch, hovorí Boh, že vylejem zo svojho Ducha na každé telo, a vaši synovia budú prorokovať i vaše dcéry, a vaši mládenci budú vídať videnia, a vašim starcom sa budú snívať sny. 18 Áno i na svojich sluhov a na svoje dievky vylejem zo svojho Ducha v tých dňoch, a budú prorokovať. 19 A dám vidieť zázraky hore na nebi a znamenia dole na zemi, krv a oheň a dymovú paru. 20 Slnce sa obráti na tmu a mesiac na krv, prv ako príde deň PÁNOV, veľký a slávny. 21 A bude, že každý, ktokoľvek bude vzývať meno PÁNOVO, bude spasený” Skutky 2:16-20

“Hľa ja vám pošlem proroka Eliáša, prv ako príde deň PÁNOV, veľký a strašný. 6 A obráti srdce otcov na synov a srdce synov na ich otcov, aby som neprišiel a neranil zem kliatbou.” Malachiáš 4:5-6.

https://www.youtube.com/watch?v=Dcy2W62EsBY

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...