sobota 13. novembra 2021

Bezprecedentné

13. novembra 2021

Bezprecedentné (to čo nemá obdobu v minulosti) sa ďalej Odkrýva a odkryje sa v týchto Dňoch. PRAVDA BUDE ROZPRÁVAŤ ZA SEBA. Pravda bude ešte viacej šokovať svet. Všetci sme boli klamaní už od nášho narodenia, ale všetko sa to ešte viacej Odhalí.

Zmeny prichádzajú na celom svete. Bezprecedentné ide všetko zmeniť. Výsledok bude Biblický.

Buďte v Pokoji a pracujte na vašom Vzťahu S Ježišom. On Sa Nemení. Bezprecedentné bude Rozprávať za Seba.

Nesmieme sa opierať o naše vlastné porozumenie, ale Modliť sa a nechať Ježiša Viesť nás Do všetkej Pravdy. Jedine On Pozná všetku Pravdu. Ak si myslíme, že niečo vieme, môžem vás uistiť, že Nič Nevieme, ale ešte vôbec Nič. Ježiš je Všemocný Boh, Nekonečný a Všemohúci. Ježiš sa Nemení. Stále Robí veci Nemožné, Neočakávané, Neobyčajné, Bezprecedentné a Nadprirodzené. Je toho Schopný a Nie je Ohraničený Ani Obmedzený.

Vkladajme všetku našu Nádej a Dôveru v Ježiša. On nás nenechá dolu. Miluje nás a Stará sa o nás. všetky Veci Vypracuje pre Dobro, pretože Ho Milujeme a sme Povolaní pre Jeho Plán a Účel. Držme si Vieru a buďme Neochvejní v našej Viere. Ježiš Úplne Riadi. Je vždy Verný k Jeho Prisľúbeniam, aj to Bezprecedentné sa Odkrýva stále viac a viac.

Buďme Trpezliví a v Pokoji a pokračujme robiť našu Úlohu, ako to Ježiš Chce. Jeho Kráľovstvo je Jediné Kráľovstvo, ktoré bude trvať Na Veky Vekov. Jeho Vôľa Bude Učinená na Zemi tak, ako je ona v Nebi, od Počiatku, Založenia sveta. Ježiš bude Oslávený. On je Kráľ kráľov, Pán pánov a Boh bohov. Dávajme Mu všetku Slávu, Česť a Chvály. Je toho Hodný. Všetka Moc a Všetka Autorita sú Jeho. Buďme v Bázni a Úcte k Ježišovi a Pokorne Hľadajme, aby sme Ho Poznali Reálne. On nás Miluje a Stará sa o nás ako nikto iný. Je naším Abba Otcom.

MODLIME SA za všetkých tých, ktorí sa zaoberajú s Odkrývaním aj toho Bezprecedentného. Ide to šokovať svet a prebudí to spáčov do Reality, keď to všetko bude Odhalené. Veľké Duchovné Prebúdzanie prichádza. Všetko pre Ježišovu Slávu.

Neberte si žiadnu vakcínu ani viac toho jedu, pretože to bol test pre Veriacich/Kresťanov. Bezprecedentné to všetko Odhalí. Nič Nie je tajné, čo Nebude Odhalené, Ani nič Skryté, čo Nebude Známe a Príde to na Svetlo v týchto Dňoch. Bdejte a Modlite sa a Robte si vašu Úlohu, ako to Chce Ježiš. Ježišova Vôľa buď Učinená. Duše mnohých sú v ohrození. Očakávajte Bezprecedentné.

Ježiš Žehnaj každého a drž nás v bezpečí v tomto čase.
(Kristína Boshoffová.)

„Buďte Utíšení a Vedzte, že Ja Som Boh; Budem Vyvýšený medzi národmi, Budem Vyvýšený na Zemi.“ Žalm 46:11.

„Lebo Nič nie je Tajné, čo Nebude Odhalené, Ani nič Skryté, čo Nebude Známe a Príde to na Svetlo.“ Lukáš 8:17.

„Tak bude Moje Slovo, ktoré Vychádza Z Mojich Úst; Nevráti Sa ku Mne Naprázdno, Ale Vykoná to, čo sa Mi Ľúbi, A Vydarí sa v tej Veci, pre Ktorú Ho Pošlem.“ Izaiáš 55:11.

https://www.youtube.com/watch?v=Qj8ePpuKVEo


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...