štvrtok 4. novembra 2021

Držme si Vieru, Ježiš je vždy Verný

Držme si Vieru, Ježiš je vždy Verný - 4. novembra 2021

Musíme si držať Vieru, Ježiš je vždy Verný. Nikdy od nás Neodíde Ani nás Neopustí. Nikdy Nezanechá Svojich Vlastných. Miluje a Stará sa o každého z nás. Niet Nikoho podobného Ježišovi. On je naša Nádej a náš Zdroj Života. Nikdy Nie sme bez Nádeje.

My všetci Potrebujeme Ježiša. Mnohí to zisťujú, keď sú v Núdzi. Vtedy sa stávajú Zúfalí za Ježišom. On je vždy Verný. Ak Ho Usilovne Hľadáme, tak Ho Nájdeme. Nie je ďaleko. Je v nás, Emanuel, Boh S nami. Nepotrebujeme chodiť hľadať Ježiša. On je tam, kde sme my. Mnohí chodia hľadať Ježiša na nesprávnych miestach. On Nežije v ľuďmi postavených budovách z kameňa a malty, ale v našich srdciach. My sme Chrám Jeho Svätého Ducha. Mnohí Veria V to a Uctievajú to, čo Nepoznajú. Preto my všetci musíme Poznať Ježiša, Toho V Ktorého Veríme a Uctievame, Reálne. Potom budeme Pevní v našej Viere, nezáleží na našich okolnostiach. Budeme Mať a Zažívať Ježišov Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, dokonca aj uprostred virvaru.

Držme Si Vieru, pretože Vieme, že Ježiš je vždy Verný a Úplne Riadi. Jeho Prisľúbenia Nezlyhávajú. On Vypracúva všetky Veci pre Dobro, pre tých, ktorí Ho Milujú, ktorí sú Povolaní podľa Jeho Plánu a Účelu.

Naša Viera bude testovaná, mnohokrát a na rôznych cestách. Musíme si Držať Vieru, Ježiš je vždy Verný. Máme Otca, On Pravdivo Miluje a Stará sa o každého z nás. Nikoho Neuprednostňuje ani Neukracuje. On musí byť vždy našou Prvou Láskou a tiež my musíme byť vždy Verní Jemu a byť v Pokoji s Ním. Musíme pracovať na našom Vzťahu s Ježišom, aby sme si dokázali udržať Vieru a Poznať Ježiša, Toho, V Ktorého Veríme a Uctievame, Reálne a On je vždy Verný. Musíme vložiť všetku našu Nádej a Dôveru v Ježiša. Jeho Vôľa Bude Učinená na Zemi tak ako je v Nebi. Držme si Vieru, kým sa Odkrývanie Bezprecedentného Deje vo svete. Ježiš je vždy Verný. On bude Oslavovaný Naveky Vekov.

Ježiš Žehnaj každého a drž nás v bezpečí v tomto čase.

(Kristína Boshoffová.)

„Bdejte, stojte pevne vo Viere, buďte zmužilí, buďte silní.“ 1. Korinťanom 16:13

„Pevne držme vyznanie našej Viery bez chvenia sa, lebo Ten, ktorý Prisľúbil, je Verný.“ Židom 10:23.

https://www.youtube.com/watch?v=87t_pQ3hOv4


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...