utorok 9. novembra 2021

Čas Testovania

 - 9. november 2021

Všetci sme v Čase Testovania. Naša Viera bude testovaná mnohokrát a na rôznych cestách. Stojíme a držíme si Vieru? Sme Víťaziacimi Premožiteľmi? Len Ježiš to Vie i my to vieme, ak sme čestní. Žiaľ mnohí nie sú a iba klamú sami seba.

Mnohí zlyhali vo svojom teste vzatím si vakcín(y) a ďalší zlyhajú, pretože im chýba Osobný Vzťah Lásky S Ježišom, Tým, V Ktorého Veria a Uctievajú. Mnohí Nepoznajú Ježiša, Toho, O Ktorom to všetko je, Reálne. Chýbajúce Poznanie Pravdy spôsobuje, že mnohí Hynú. Mnohí Vyznávajú Ježiša len so svojimi ústami, ale ich srdcia sú ďaleko od Neho. Čas testovania ich ODHALÍ a budú si niesť následky.

Mnohí stále Nepočujú Ježišov Hlas pre seba, pretože im stále chýba Vzťah S Ježišom. Je to naša voľba. Záleží to úplne na nás. Máme za to našu vlastnú Zodpovednosť a musíme na Tom Pracovať. Všetko je to medzi Ježišom a nami, nikto iný to nemôže urobiť za nás. Ježiš Nikoho Neuprednostňuje ani Neukracuje. Jeho Ovce Počujú Jeho Hlas, Naslúchajú Mu a Nasledujú Ho, Nie cudzincov, ale žiaľ Ježiš je Cudzincom pre mnohých Veriacich/Kresťanov. Preto mnohí sú stále oklamaní, vo tme a stratení. Mnohí obiehajú okolo ako stratená ovca, od jedného cudzinca k druhému, ale je tu Čas BEŽAŤ K JEŽIŠOVI. Ak Ho Hľadáme, tak Ho Nájdeme. Je tu čas Počuť Ježišov Hlas a Naslúchať Mu a Nasledovať Ho, jedine Jeho Cestu, ako On Každého Usmerňuje a Vedie Osobne, a každý krok Cesty, aby sme tak aj my mohli byť v Jeho Dokonalej Vôli. Ježišova Vôľa buď Učinená, Nie naša vlastná alebo tá iných ľudí. Budeme Testovaní a Odhalení.

Spáči sa musia Prebudiť, skôr ako na to môže byť už navždy príliš neskoro. Musíme byť Múdri a Nie pochabí, kým sme ešte nažive, pretože Koniec to oznámi. Náš Osud Záleží na nás. Ježiš Povie mnohým Veriacim/Kresťanom v Ten Deň: Choďte Preč, Ja som vás Nikdy Nepoznal, vy ktorí činíte neprávosť. Sme v čase testovania. Buďme Rozumní, pretože budeme musieť viniť len seba, toho koho vidíme v zrkadle, a Koniec to oznámi.

Ježiš Žehnaj každého a drž nás v bezpečí v tomto čase.

(Kristína Boshoffová.)

„Moji bratia, považujte to všetko za Radosť, keď upadáte do rôznych pokušení, 3 vediac, že testovanie vašej viery produkuje trpezlivosť. 4 Ale nech trpezlivosť má svoj dokonalý skutok, aby ste mohli byť dokonalí a úplní, nemajúci v ničom nedostatok.“ Jakub 1:2-4.

„6 v tomto veľmi Plesajte, hoci teraz na krátku chvíľu, ak je to potrebné, ste zarmucovaní rôznymi skúškami, 7 aby Pravosť vašej Viery, ktorá je omnoho cennejšia ako zlato, ktoré sa pominie, hoci je testovaná ohňom, mohla byť nájdená na Chválu, Úctu i Oslavu, pri Zjavení Ježiša Krista, 8 ktorého, hoci Ho nevidíte, Milujete. Hoci Ho teraz nevidíte, predsa Veríte, Plesáte s nevýslovnou Radosťou a plní Slávy, 9 prijímajúc Koniec vašej Viery - Spásu vašich duší.“ 1.Petrov 1:6-9.


https://www.youtube.com/watch?v=w6Pi8viSC94



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...